Of ga je even de stad in, de Witte de With op en neer of speel je in de pauze op kantoor de nieuwste versie van Fifa op de Playstation? Het kan allemaal als je stage loopt bij Belcentrale, midden in het centrum van Rotterdam. We hebben voor september drie stageplaatsen beschikbaar: eentje voor HR, een voor communicatie en een stagiair vormgeving. Kijk snel hieronder wie en wat we zoeken.

Stagiair(e) Vormgeving

Ga d’r maar aan staan: website, folders, digitale formulieren, handleidingen, nieuwsbrieven, social media content, banners, advertenties en multimedia uitingen. Drie verschillende huisstijlen dus elke dag een lekker volle to-do-lijst. Ben jij student aan een grafische opleiding en ben je op zoek naar een praktische, gezellige en leerzame stage, lees hier dan verder.

Stagiair(e) Communicatie

D’r valt hier enorm veel te communiceren, want alles wat de stagiair vormgeving vormgeeft (zie hierboven) moet ook van duidelijke, uitnodigende en correcte tekst te worden voorzien! En dan komt er ook nog de content creatie voor onze social media bij! (En nog heel veel meer 😉 Zoals je begrijpt zoeken we daarom een type “stevige aanpakker” die ook nog eens de puntjes op de i’s en de d’s en t’s op de juiste plek zet.

Over Belcentrale
Belcentrale voorziet het MKB van praktische, kwalitatieve telefonie en ICT-oplossingen tegen concurrerende tarieven. Wij zijn flink in beweging. Van ‘alleen maar’ telecomleverancier, zetten we momenteel grote stappen om een full service ICT leverancier voor het MKB te worden. Wil je als student bijdragen aan onze ambities en hierin meegroeien? Bij Belcentrale krijgen mensen die flink wat in hun mars hebben alle kansen om zich verder te ontwikkelen. Klinkt jou dat als muziek in de oren, reageer dan snel op een van deze vacatures.

Bekijk hier alle vacatures en stageplaatsen bij Belcentrale