Tot vorige maand stuurden we altijd de factuur als attachment mee met de factuur-email die u in het begin van de maand van ons ontving. Vanaf deze maand, juli 2018, is dat voor veel klanten voor Belcentrale verleden tijd. Vanaf deze maand sturen we namelijk nog wel een mail, maar uw factuur wordt niet meer meegezonden.

Mijn Belcentrale

Ontvangt u dan geen factuur meer? Dat zou mooi zijn hè? U ontvangt nog wel een factuur, alleen staat deze voor u klaar in het Belcentrale Control Panel. Misschien heeft u op onze site al in de rechter bovenhoek ‘Mijn Belcentrale’ zien staan? Hierachter treft u uw eigen login-omgeving aan met onder andere uw meest recente factuur om te downloaden. Daarnaast ziet u ook direct alle andere facturen die u eerder van Belcentrale heeft ontvangen. Voordeel: als u een factuur kwijt bent, vindt u deze hier dus snel terug. Dat scheelt weer een telefoontje aan de klantenservice.

Kijk eens rond

Als u dan toch uw meest recente factuur gaat downladen, kunt u direct even rondkijken in Mijn Belcentrale. U ziet dan bijvoorbeeld ook dat u hier uw gegevens kunt inzien aan aanpassen onder het kopje ‘Administratie’. Onder ‘Centrale’ ziet u wat de huidige instellingen voor uw VoIP centrale zijn.  Onder het kopje ‘Support’ kunt u tickets aanmaken en lopende tickets inzien. Binnenkort zullen we hier op het blog van Belcentrale wat uitgebreider stilstaan bij de verschillende handige en gebruiksvriendelijke functies en uitgebreide mogelijkheden van het Control Panel.

Boekhouder

Bent u gewend om facturen rechtstreeks naar uw boekhouder of administrateur door te sturen? U kunt er ook voor zorgen dat deze zelf de facturen kan downloaden. Maak hiertoe in ‘Administratie’ onder het kopje ‘Gebruikers’ voor deze persoon een nieuwe gebruikersaccount aan. U geeft als beheerder in Mijn Belcentrale de rechten aan per gebruiker. Kies er in dit geval voor dat deze persoon alleen facturen kan inzien.

Let op

Als beheerder heeft u gebruikersnaam en login-gegevens ontvangen voor ‘Mijn Belcentrale’. Denk goed na of en met wie u deze gegevens deelt. Het is namelijk mogelijk om wanneer u bent ingelogd bestellingen te plaatsen, alle gegevens in te zien et cetera. Wellicht wilt u deze informatie niet met iedereen delen.

Ga direct naar Mijn Belcentrale