Pinnen gaat, net als alarm in veel gevallen, via een traditionele telefoonlijn. Nu ISDN langzaam verdwijnt en ook PSTN stapsgewijs uitgefaseerd wordt, moeten deze pin- en alarmlijnen ook gedigitaliseerd worden. Belcentrale voert ook dit graag voor u uit. We digitaliseren uw lijn zodat u hierna gebruik kunt maken van PoIP, pin over IP, ook wel pin over internet.

Kostenbesparing

Het is een mooie kostenbesparing, want het scheelt een contract op een vaste telefoonlijn; in veel gevallen zo’n €240 euro per jaar, nog los van de kosten voor het gebruik van de lijn. Daarbij biedt Belcentrale ook de mogelijkheid voor het afhandelen ven het betalingsverkeer tegen een superscherp tarief: voor €1,95 per maand en €0,055 per transactie.

Wat als?

Maar wat als? Het is natuurlijk de nachtmerrie van elke retailer of horeca-ondernemer: zonder werkende pin zitten. Nu kan dat natuurlijk altijd gebeuren. Geen internet. Helaas gebeurt het wel eens en helaas, vaak kunnen we er helemaal niets aan doen. Wat we wel kunnen doen is voorzorgsmaatregelen treffen.

Pin Plan B

Om te voorkomen dat u zonder werkende pin-toepassing zit bieden we twee voorzorgsmaatregelen, waar je eigenlijk niet zonder kan als je helemaal pin-only bent als horeca-ondernemer of retailer. Ten eerste hebben we een pinapparaat in ons assortiment dat is uitgerust met een sim-kaart. Zo heeft u, zelfs zonder internet, wifi en vaste telefoonlijn altijd een werkende connectie. Het betreft de toepassing All-in Mobiel. Dit mobiele pinapparaat is overigens – vanzelfsprekend – ook geschikt voor contactloos betalen.

Pin Plan C

Daarnaast bieden we nog een mogelijkheid om problemen met uw internetverbinding te ondervangen en dat is met een 4G modem.  Met het Zyxel 4G LTE-4506 modem heeft u ook altijd verbinding met het internet en niet alleen voor pinnen, maar voor uw internet-gebaseerde toepassingen.

Moeilijk kiezen?

U vind het maar moeilijk om een keuze te maken? Daarom hebben wij technisch adviseurs! Zij kunnen u, op basis van uw persoonlijke situatie, de infrastructuur en uw wensen adviseren over wat bij u de beste oplossing is. Maak een afspraak, de technisch adviseur komt bij u langs – zonder voorrijkosten –  en kan wanneer u een keuze heeft kunnen maken direct de benodigde apparatuur installeren. U maakt een afspraak via 088 – 333 444 6.