We hebben een winnaar! Op 6 juli jongstleden trok notaris Mr. M.H. van der Laak het winnende lot voor de Audi A1-wedstrijd.

Winnaar

Als winnaar kwam makelaarskantoor Woonstaat uit IJsselmuiden uit de bus. Ondernemer in kwestie Paulien Diender verlengde haar contact met Belcentrale voor twee jaar. Een telefoniecontract dat overigens al sinds 2012 loopt! Ondertussen hebben we contact gehad met de volledig overrompelde winnares en gaat ze in overleg met Auto Hoogenboom vaststellen hoe haar Audi A1 eruit komt te zien. Binnenkort zullen we een bijeenkomst organiseren waarbij de autosleutels feestelijk worden overhandigd. We houden u via het blog en onze Facebook pagina op de hoogte.

Alvast gefeliciteerd Paulien! 

We danken alle andere deelnemers aan deze wedstrijd voor hun deelname en natuurlijk voor het afsluiten of het verlengen van hun Belcentrale contract!