Als er één bedrijf kennis heeft van telefonie in al haar facetten dan is het wel Phone-master in Amsterdam. Al sinds 1982 levert dit bedrijf vanuit haar winkel aan de Overtoom in Amsterdam telefonie oplossingen aan het MKB en particulieren!

Ronald Schuyt de eigenaar van Phone-master en heeft zeer veel kennis van Panasonic centrales en het maakt dan niet uit of deze ISDN, Voip of Hybride zijn, Ronald kent ze door en door. Maar niet alleen centrales worden geleverd, ook deuropeners, calamiteiten toestellen en andere gespecialiseerde toestellen worden door Phone-master geleverd. Belcentrale koopt dan zelf ook een deel van deze gespecialiseerde hardware in bij Phone-master.

Toen VoIP 10 jaar geleden meer gemeen goed werd heeft Ronald contact opgenomen met Belcentrale en is sindsdien een tevreden partner. Inmiddels heeft hij meer dan 100 klanten aangebracht bij Belcentrale waaronder hotels, advocaten kantoren, retailers en vele andere. Het zal u niet verbazen dat vrijwel alle klanten uit Amsterdam komen.
Phone-master verzorgt de hardware en installatie van de telefonie en toebehoren en Belcentrale levert het netwerk voor de telefonie en of breedband verbindingen. De maandelijkse facturatie gebeurt via Belcentrale en Phone Master krijgt hierover maandelijks zijn partner vergoeding.

Wilt u ook partner worden van Belcentrale neem dan contact op met Karim Bourjila directeur Telecom van Belcentrale.