Het afgelopen jaar liep er een actie bij Belcentrale: iedereen die ofwel voor minstens 2 jaar klant werd, ofwel het contract met Belcentrale met 2 jaar verlengde, deed mee aan de Audi A1 actie. In juli werd de gelukkige winnares al door de notaris bepaald: Paulien Diender van makelaarskantoor Woonstaat in IJsselmuiden. Nu iedereen weer terug is van vakantie en de Audi vers van de band is gerold, was het de hoogste tijd voor de prijsuitreiking. Op 12 september werd de Audi feestelijk overgedragen.

Al tien jaar klant

Coert Coomans, directeur van Belcentrale overhandigde de sleutels aan de nieuwe eigenaresse: “We zijn natuurlijk blij met elke klant en hadden het iedere winnaar gegund, maar het is toch wel super dat mevrouw Diender al meer dan 10 jaar klant is bij Belcentrale. Al vanaf de start van haar bedrijf!” Woonstaat bestaat namelijk 2007 en Paulien Diender is zelfstandig makelaar voor aan- en verkoop en taxateur. “Telefoon is iets waar ik echt niet buiten kan. Zowel op de vaste telefoon als mobiel moet ik goed bereikbaar zijn. Een goede doorschakeling is daarom van groot belang. Belcentrale faciliteert voor mij een vast telefoonnummer. Deze staat doorgeschakeld naar mijn mobiele telefoon. Zo kunnen klanten mij zowel op het vaste als het 06-nummer bereiken en ben ik optimaal bereikbaar. Een dienst waar ik zeker niet buiten kan en waar ik al 10 jaar tevreden over ben. Toen ik verleden jaar werd gebeld met de vraag of ik het contract met twee jaar wilde verlengen, heb ik daar direct mee ingestemd!”

We wensen mevrouw Diender nog heel veel belplezier en natuurlijk veel plezier met haar auto. We danken Auto Hoogenboom en Audi Centrum Rotterdam voor de fijne samenwerking.

We merken overigens op dat heel veel mensen oprecht verbaasd zijn over het feit dat we de auto daadwerkelijk weggeven. Dat verbaast ons dan weer. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Ondertussen denken we na over een volgende actie. We houden u op de hoogte!