Met een stevige handdruk werd afgelopen vrijdag de partnerovereenkomst tussen COMP2U iCT en Belcentrale bezegeld. Najim Tourich is directeur en eigenaar van COMP2U iCT, zoals hij het zelf zegt ICT-leverancier van A tot Z. De diensten bestaan voornamelijk uit het bouwen, ondersteunen en onderhoud aan netwerken voor MKB bedrijven.

Eén van de klanten van Najim had al maanden problemen met een telecom-leverancier. Samen met Belcentrale was dit probleem binnen enkele dagen opgelost. Deze gezamenlijke aanpak en de van begin af aan goede samenwerking waren reden voor Tourich om de banden met Belcentrale verder aan te halen. “Het is prettig samenwerken zo met onze twee Rotterdamse bedrijven. Ik heb korte lijnen met Kevin van de Lindt; we hebben aan een paar woorden genoeg.”

Veel van de MKB-klanten willen naast de diensten die COMP2U iCT aanbiedt ook hosting en telefonie via IP afnemen. Omdat Tourich zich voornamelijk wil blijven toeleggen op de ICT-infrastructuur, bleek het partnercontract met Belcentrale een mooie win-win oplossing te zijn. COMP2U iCT biedt de klanten deze diensten in het vervolg ook aan. Factuurrelatie blijft ook lopen via COMP2U iCT. De diensten wordt echter geleverd door Belcentrale.

Momenteel is de partnerovereenkomst getekend voor VoIP (telefonie via internet) en hosting. De intentie is er bij beide bedrijven ook om het partnerschap verder uit te breiden met alarm over IP.

U leest hier meer over het partnerprogramma van Belcentrale