Traditionele nieuwsbronnen zoeken spijkers op laagwater voor een kop in de krant

https://www.ad.nl/rotterdam/telefoonbedrijf-belcentrale-is-het-beu-zwartgemaakt-te-worden~aa2a4239/

Belcentrale is het beu zwartgemaakt te worden

In het Algemeen Dagblad verscheen een artikel over Belcentrale dat last heeft van vervelende onjuiste informatie die verspreid wordt in de pers.

Belcentrale wil benadrukken dat zij geen consumenten bedient en dat ook nooit gedaan heeft. Waarom dit door diverse landelijke media wel zo wordt beschreven is ons niet duidelijk. De verder inhoud van deze artikelen dient ook niet voor waar te worden aangenomen. Belcentrale neemt juridische stappen tegen de publicerende partijen en blijft in de tussentijd haar focus houden op haar persoonlijke dienstverlening voor ondernemers in Nederland tegen altijd de laagste tarieven.