Twijfelt u  over de werking van uw internet of VoIP-telefonie? Dan hebben we tegenwoordig direct antwoord op de vraag of er een storing is.

Statuspagina

Via de Belcentrale statuspagina wordt de laatste stand van zaken met u gedeeld.  Er is een real-time koppeling met ons datacentrum. Als er problemen zijn met een server, is dat dan ook direct zichtbaar via de status pagina. Op deze status pagina ziet u ook of misschien gepland onderhoud plaatsvindt. Dat neemt overigens niet weg dat we u hierover altijd ruim van tevoren informeren via een e-mail en social media.

Storing melden

Heeft u een storing en is deze niet zichtbaar op de status pagina? Dan verzoeken we u vriendelijk om deze zo snel mogelijk aan ons door te geven. Op de pagina ziet u welke kanalen hiervoor het meest geschikt zijn. We kunnen dan zo snel mogelijk aan de oplossing werken.

U vindt de pagina hier: https://status.belcentrale.nl/