Nu de dagen korter worden, neemt het aantal inbraken elk jaar weer toe. Dat geldt voor woonhuizen, maar natuurlijk net zo goed voor zakelijke objecten. Misschien zelfs wel meer voor kantoren, bedrijfsgebouwen en werkplaatsen, juíst omdat er nou eenmaal langer en vaker niemand aanwezig is, zoals in de avonden en in het weekend. De omgeving is daarbij ook nog eens dunbevolkt, denk aan veel bedrijventerreinen waar ’s avonds en in de weekends weinig tot niets gebeurt.

Voorkómen

Wat zou het zakelijk voor u inhouden als u op een maandagochtend aankomt op kantoor en alle computers zijn verdwenen? Los van de kosten van vervanging en de rompslomp, ligt uw bedrijf waarschijnlijk gewoon een paar dagen plat. En wat te denken bij brand? De gevolgen zijn vooraf vaak niet eens te overzien. Kortom: voorkomen is altijd beter dan genezen.

TOP-aanbod

We maken het u makkelijk. Sluit nu een 5-jarig contract voor een alarminstallatie. U ontvangt de eerste 6 maanden geen factuur voor de aangeboden hardware en installatie. Het betreft het volgende aanbod: Het alarm bestaat uit de alarmcentrale en 5 componenten van het merk Texecom. Het is een draadloze inbraakalarm-oplossing, op IP gebaseerd. U ontvangt alleen nieuwe apparatuur en voor alle componenten geldt een garantie gedurende de looptijd van het contract. U leest hier meer over dit top-aanbod. 

Uitgevoerd door Belcentrale Security

De installatie van het nieuwe alarmsysteem wordt uitgevoerd door Belcentrale Security. Enige tijd geleden ontving Belcentrale Security Systems (BSS), jongste dochter van Belcentrale, het BORG-certificaat uit handen van certificeringsinstantie KIWA. Wij zijn natuurlijk erg verheugd over deze extra bevestiging van de kwaliteit en integriteit van het bedrijf en personeel. Wist u overigens dat u in sommige gevallen korting krijgt op uw verzekeringspremie wanneer de alarminstallatie door een BORG-gecertificeerde installateur is uitgevoerd? Informeer hiernaar bij uw verzekeraar.

Inventarisatie

Vanzelfsprekend wordt er voorafgaand aan de installatie door een van onze Technici Beveiligingsinstallaties eerst een volledige inventarisatie opgemaakt. Hierbij komt ook preventie uitgebreid aan bod. Tijdens deze afspraak kunt u ook alle wensen aangaande andere soorten beveiliging bespreken: camera’s, aan toegangscontrole en vanzelfsprekend het contract met de meldkamer. (Bij BSS overigens altijd 10% goedkoper dan bij uw huidige leverancier).