Vanaf 19 oktober 2018 kunt u de nieuwste iPhone Xr ‘pre-orderen’. Nu kunt u in de rij gaan liggen voor de Apple Store, maar het kan ook anders. Wij geven namelijk een gloednieuwe Apple iPhone Xr weg. Op 5 december. We lijken Sinterklaas wel! Maar….  dat doen we niet zomaar….daar moet u wel iets voor doen!

Over de Apple iPhone Xr
De Apple iPhone Xr heeft het meest geavanceerde LCD-beeldscherm in een smartphone. Een veilige ontgrendeling met Face ID. Sneller en energiezuiniger door de kleinste, slimste en krachtigste chip. Schiet prachtige foto’s met de 12-megapixel camera aan de achterkant en een 7-megapixel camera aan de voorkant.
En ja, dit geven wij weg! Het betreft overigens de iPhone Xr met een opslagcapaciteit van 64 GB. De winnaar kiest zelf een van de volgende kleuren: blauw, wit, zwart, geel of koraal.

Zo kunt u de Apple iPhone Xr winnen
Het is simpel. U heeft een Twitter-account nodig. U dingt automatisch mee naar de prijs als u voldoet aan de onderstaande drie voorwaarden:

1. Volg Belcentrale op Twitter (https://twitter.com/Belcentrale)
2. Retweet het bericht met de winactie
3. Vergeet niet de hashtag

Voldoet u aan ALLE DRIE DEZE VEREISTEN, dan maakt u automatisch kans op een Apple iPhone Xr.

 

Wanneer maken wij de winnaar bekend?
Op woensdag 5 december 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt. Houd onze website en Twitter goed in de gaten!

Voorwaarden:
– Deelname is mogelijk tot en met 4 december 2018. Retweets na deze datum worden niet meer meegenomen.
– Deelnemer dient woonachtig te zijn in Nederland.
– U hoeft geen klant te zijn van Belcentrale en ook consumenten mogen deelnemen aan deze actie.
– De winnaar ontvangt een nieuwe Apple iPhone Xr en haalt deze af op het kantoor van Belcentrale: Westblaak 142, 3012KM Rotterdam. Het tijdstip wordt in onderling overleg bepaald.
– De winnaar werkt mee aan de productie van een eventueel interview en eventuele foto’s die tijdens de uitreiking van de prijs worden gemaakt.
– De winnaar gaat akkoord met publicatie van bovengenoemde interview en foto’s via algemene pers en de diverse social media kanalen van Belcentrale.
– De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
– De trekking van de winnaar geschiedt alleen bij minimaal 2.500 retweets/volgers.
– U dingt alleen mee naar de prijs als u: 1. @Belcentrale volgt op Twitter. 2. Een bericht over deze winactie retweet. 3.De hashtag #BelcentraleiPhoneXr gebruikt in de retweet.
– Kansspelbelasting: Geldprijzen tot en met € 449,- zijn belastingvrij. De betreffende iPhone is duurder en daarom wordt de wettelijk vastgestelde kansspelbelasting ingehouden. Deze belasting wordt door Belcentrale afgedragen. De winnaar ontvangt daarmee de iPhone Xr en hoeft geen kansspelbelasting af te dragen.
– Belcentrale houdt zich het recht voor om zonder opgaaf van reden deze actie voortijdig te beëindigen.

Succes!