Vandaag laten wij u kennismaken met Soufiane Achraa. Soufiane houdt zich vanuit zijn functie als salesmanager dagelijks bezig met het aansturen van de buitendienst. Daarnaast besteedt hij veel van zijn tijd aan het opzetten van nieuwe projecten en zorgt hij ervoor dat afspraken correct worden opgevolgd. Ook is Soufiane bezig met het monitoren van prestaties en aansturen van zijn accountmanagers.

Over Soufiane
Ik ben Soufiane Achraa en ik ben geboren en getogen in Gouda. Mede dankzij mijn werk bij Belcentrale ben ik alweer 7 jaar woonachtig in het prachtige Rotterdam. De stad leeft enorm en er is altijd wat te beleven, zowel overdag als ’s avonds. Al mijn vrienden komen hier vandaan, dus dat is ook lekker makkelijk.

Werken bij Belcentrale
Ik ben ooit in het callcenter begonnen. Dat is alweer een flinke tijd terug. De jaren verstreken en ik groeide door naar mijn huidige functie. Eigenlijk is het allemaal vanzelf gegaan. Ik vind Belcentrale een leuk bedrijf vanwege de leuke collega’s en de goede werksfeer. Iedereen werkt hard, maar er wordt ook altijd gelachen. Hoe cliché het ook klinkt, plezier hebben in je job is het allerbelangrijkst. En ja, dat heb ik zeker!

Na het werk
Na een lange werkdag is het heel fijn om een paar potjes FIFA te spelen met een aantal collega’s van mij. Het is altijd gezellig en soms wordt er ook een FIFA toernooi georganiseerd. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden in de sportschool om na een lange dag even lekker af te stomen. In de weekenden doe ik meestal wat leuks met vrienden of mijn vrouw. Ik ga dan weleens naar de bioscoop, uit eten met mijn vrouw of ik ga op bezoek bij familie.

Wat beteken jij voor de klant of de mensen waarmee je samenwerkt?
Ik denk dat het de kracht is van persoonlijke aandacht. Ondanks dat wij een groot bedrijf zijn, heb ik met heel veel klanten echt persoonlijk contact. Voor mijn collega’s ben ik iemand die snel met ze kan schakelen om iets gedaan te krijgen. Dat is erg fijn.