Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in edelmetaal en de verzamelbranche. Momenteel kent het bedrijf zo’n 80 vestigingen in Nederland en België waar gouden sieraden, munten, goud- en zilverwaren ingekocht, geveild, belegd en verpand worden. Reclaimed Jewels is een nieuwe formule van het bedrijf. Reclaimed verzamelt unieke exemplaren, zowel nieuw als gedragen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit armbanden, bedels, broches, kettingen, hangers, oorbellen, horloges en ringen van goud en zilver. De sieraden zijn opvallend scherp geprijsd. Van veel stukken is er maar één exemplaar, waardoor de collectie voortdurend wisselt. Zo is een bezoek aan Reclaimed Jewels steeds weer verrassend, mede vanwege de moderne en open presentatie van de winkels.

Expansie naar België

Vanwege de snelle groei van Goudwisselkantoor, de uitrol van Reclaimed Jewels en expansie naar België is er binnen Belcentrale voor gekozen om een vast contactpersoon op deze case te zetten. Dit is Melissa Zahaf, zij heeft voornamelijk contact met Facilitair Manager Jos Lock van Goudwisselkantoor.

 foto jos lock

Opschalen

Belcentrale levert internet en VoIP-telefonie voor alle winkels. Er zijn inmiddels zo’n 80 vestigingen in Nederland en België. Momenteel helpen we vanuit Rotterdam zelfs mee aan de digitalisering van de telefoonlijnen in België. Het grote voordeel van VoIP is hierbij natuurlijk dat we heel makkelijk mee op kunnen schalen met de groei van Goudwisselkantoor, zélfs in het buitenland. De internetverbinding wordt geleverd door het Belgische Proximus. Belcentrale levert de VoIP-telefonie.

Streepje voor

Met onze klantenservice en supportafdeling zorgen we ook voor het gehele belplan, en eventuele aanpassingen hierin tijdens feestdagen en speciale piekmomenten. Bij elke nieuwe vestiging van Goudwisselkantoor gaat een vaste monteur van Belcentrale langs voor de installatie en de controle van de verbindingen. Hij zorgt  dan bijvoorbeeld ook voor het testen van de alarmsystemen; wel zo belangrijk voor Goudwisselkantoor en Reclaimed Jewels. Grote klanten als Goudwisselkantoor hebben bij Belcentrale een streepje voor. Zo kan Jos Lock Melissa rechtstreeks bellen of appen wanneer er vragen of spoedjes zijn. Zelfs in het weekend. Zo komt het wel eens voor dat we een monteur langs sturen met een 4G modem als het internet ergens uitvalt in verband met een kabelbreuk of ander storing. En dan maakt het niet uit of het een zaak in Rotterdam, Klaaswaal of Maastricht betreft.

Jos Lock vat het mooi samen: “Want een goede ‘verbinding’ is goud waard”.

Goudwisselkantoor

Reclaimed Jewels