Tijdens de Nationale Werkbezoekdag op 21 november 2018 openen honderden organisaties hun deuren voor werkzoekenden. Belcentrale opent ook haar deuren! Ben jij benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij Belcentrale? Kom morgen langs op ons kantoor in Rotterdam.

Functies

We hebben diverse functies openstaan:

  • Klantenservice / Administratie
  • Planning
  • Buitendienst functies
    Accountmanagers en technisch adviseurs
  • Technisch support medewerkers

Door middel van een rondleiding, presentatie en persoonlijke gesprekken willen we de werkzoekenden een kans aanbieden om zichzelf te presenteren. Wie weet, misschien word jij onze nieuwe collega!

Over Belcentrale

Belcentrale is een op en top Rotterdamse ICT & VoIP leverancier voor het MKB. Sinds 2016 heeft Belcentrale een reeks innovatieve oplossingen op de markt gebracht die altijd meteen besparingen opleveren voor ondernemers en die tegelijkertijd ook simpel in gebruik zijn. Installatie en onderhoud worden in alle gevallen door Belcentrale verzorgd. We kopen groot in, de voordelen die dat oplevert, delen we met onze klanten.

Werken bij Belcentrale

Meer weten over het werken bij Belcentrale? Neem dan een kijkje op onze Instagram. Maak ook kennis met salesmanager Soufiane Achraa en medewerker Janice Westerbeek.

Waar zit Belcentrale?

Belcentrale zit midden in Rotterdam, vlakbij het skatepark. Vanaf metrostation Beurs is het 5 minuten lopen. Er voldoende parkeergelegenheid in de buurt wanneer je met de auto komt. Je bent van harte welkom op de Westblaak 142, 7e verdieping. Zien we je morgen?