Restaurant In Den Rustwat is één van de beste culinaire gelegenheden van Rotterdam. Het idyllische restaurant is gevestigd in een authentieke herberg uit het jaar 1597. IDRW brengt een geschiedenis van 400 jaar aan culinair eten met zich mee. De eigenaar en chef-kok Marcel van Zomeren staat bekend om zijn gerechten met vis, schaal- en schelpdieren. De klassieke Franse keuken is de basis van het restaurant. Het is de perfecte plek voor een culinaire middag of avond. Dit bekroonde Bib Gourmand restaurant is te vinden op een steenworp afstand van de drukke Maasboulevard en het bruisende centrum van Rotterdam.

Goede service tegen een aantrekkelijk tarief

Marcel van Zomeren, eigenaar en chef-kok van restaurant In Den Rustwat ziet Belcentrale als de ideale leverancier: “Belcentrale is goedkoop en heeft alles onder één dak. Dat is fijn voor een ondernemer omdat we constant bezig zijn, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Je geeft het uit handen en ik verwacht dat alles goed gaat”. Hij vervolgt: “Bij Belcentrale is de financiële afwikkeling altijd goed gegaan. De samenwerking is naar mijn volle tevredenheid en ze leveren een goede service”.

Richten op waar je goed in bent

De medewerkers van restaurant In Den Rustwat zorgen ervoor dat de klant zich weer een beter mens voelt bij het verlaten van het restaurant. Marcel vertelt, “mijn expertise ligt in het zorgvuldig bereiden van gerechten. Dit doe ik met veel passie en plezier”. Het is voor Marcel van belang “dat wij kunnen richten op datgene waar we goed in zijn”. Door het creëren van een duidelijk overzicht, het aanbieden van goedkope telefonieoplossingen en een goede financiële afwikkeling, zorgt Belcentrale ervoor dat ondernemers zoals Marcel zich kunnen richten op hun expertise.