Wie faxt er nu nog? Geloof het of niet, maar het is nog steeds een communicatiemethode voor veel bedrijven. Er worden dagelijks duizenden faxen verzonden. Het kost veel tijd, papier en inkt. Maar het kan ook anders! Hieronder staan vier belangrijke redenen om voor fax-naar-e-mailservice van Belcentrale te gaan.

1. Fax waar u maar wilt, wanneer u maar wilt

Tussen een meeting door even faxen? Of buiten het kantoor? Dat is zeer eenvoudig! Fax-naar-e-mailservice maakt het mogelijk om overal te faxen, zelfs met een mobiel apparaat. U heeft alleen een internetconnectie nodig. Verzend een faxbericht en het komt direct binnen in de mailbox van de ontvanger. Het verzonden faxbericht wordt meteen omgezet in een pdf-bestand.

2. Bespaar tijd en geld

Gooi uw ouderwetse faxapparaat weg en bespaar op papier, inkt en onderhoud. Faxen versturen en ontvangen via de e-mail is snel, goedkoop en efficiënt. Binnenkomende en uitgaande faxen zijn makkelijk te ordenen, te delen met andere medewerkers en het is makkelijk om de faxberichten weer later terug te vinden.

3. Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen kent veel voordelen. Het bezorgt uw bedrijf een betere reputatie, medewerkers zijn meer tevreden, u loopt voor op de steeds strenger wordende milieuwetgeving en meer. Bij het gebruik van fax-naar-e-mail hoeft u geen papier of toners te gebruiken. Alle inkomende en uitgaande faxen kunnen namelijk bewaard worden als een pdf-bestand.

4. Veilige methode

Met ‘ouderwets’ faxen heeft u geen beveiligde verbinding en uw privacy kan geschonden worden. Vertrouwelijke faxen kunnen in het faxapparaat achterblijven. Traditionele faxapparaten zijn verbonden met het interne netwerk en hackers kunnen zich zo toegang verschaffen tot de interne bedrijfsnetwerken. Met fax-naar-e-mail worden de berichten via een goed beveiligde centrale verzonden en/of ontvangen. Deze methode van faxen is daarom wel veilig.

Tot eind 2018 geeft Belcentrale aan ondernemers de mogelijkheid om over te stappen op Faxen via IP. Voor nieuwe Belcentrale klanten is deze fax-service het eerste jaar gratis als u tekent voor een 3-jarig contract. Daarna kost de service 7,50 per maand.

Interesse? Stuur een mail naar sales@belcentrale.nl en onze medewerkers helpen u graag verder.