Op vrijdag 21 december 2018 was het weer zover: het traditionele kerstontbijt van Belcentrale bij eetcafé Opa. Elk jaar wordt er een kerstontbijt georganiseerd door één van onze medewerkers: Stanley. Hij is tevens verantwoordelijk voor de kerstversieringen, het organiseren van de kerstborrel en hij is de man van 10 foute kersttruien.

Stanley, oftewel Sput, was al vanaf 5 uur ’s ochtends bezig om voorbereidingen voor het Kerstontbijt te treffen. Tenten met kerstversieringen werden opgezet, cadeautjes voor de medewerkers werden klaargezet en de kerstmutsen werden tentoongesteld. Het kerstontbijt was van 08:00 uur tot 10:00 uur, maar er waren al vroege vogels rond half 8 aanwezig.

De medewerkers konden een leuke kerstmuts meenemen. Ze konden kiezen uit een rode of zilveren kerstmuts met glinsteringen, een rendier diadeem en een knotsgekke muts.
Kerstmuts

Bij Eetcafé Opa prijkten smaakvolle kerstversieringen op de muur. Het café werd mooi verlicht door de feestelijke lampjes.
Kerstversieringen

Het ontbijt was al klaargezet door de medewerkers van Opa. We konden genieten van een heerlijke roomboter croissantje, stokbroden met beleg zoals kaas en filet americain met uitjes en we hadden de keuze uit melk, appelsap, thee of koffie. Ook konden wij een lekkere chocolademelk bestellen. Dit is echt een aanrader!
kerstontbijt bij Opa

Zoals elk jaar wordt een fotostudio opgebouwd en na het ontbijt kunnen medewerkers traditiegetrouw op de foto met de Kerstman.

De medewerkers van Belcentrale kregen ook een leuke verrassing. De kerstman deelde een fles Cava en een VVV cadeaukaart uit. Voor diegene die een energieboost nodig hadden, de Kerstman deelde ook Red Bull blikjes uit.
Verrassing voor de medewerkers: vvv cadeaukaart en cava

Na lekker gegeten te hebben bij Opa, een foto gemaakt met de Kerstman in de fotostudio en iets leuks ontvangen te hebben, moesten we weer helaas aan de slag. Om 10:00 uur ’s ochtends gingen alle medewerkers weer aan het werk om aan de behoeften en wensen van de klant te voldoen.

Meer weten over werken bij Belcentrale? Lees dan de blog van Directeur Telecom Karim Bourjila, Salesmanager Soufiane Achraa of van Jaleesa Leijten die al meer dan 10 jaar werkt bij Belcentrale.

Interesse in een baan bij Belcentrale? Goed nieuws, er staan nog een paar vacatures open! Neem een kijkje op de vacature pagina.

Fijne Kerstdagen toegewenst!