Belcentrale en Belcentrale Security zijn op 23, 24 en 25 januari 2019 aanwezig op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht.

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is dé vakbeurs voor de facilitaire sector in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid. Tijdens de beurs zullen bijna 350 exposanten aanwezig zijn en kunnen bezoekers genieten van diverse stands, lezingen en veel innovaties.

Algemene informatie

 • Waar                                    
  Jaarbeurs Utrecht
 • Wanneer                           
  23, 24 en 25 januari 2019
 • Openingstijden                   
  Woensdag van 10:00 uur tot 18:00 uur
  Donderdag van 10:00 uur tot 18:00 uur
  Vrijdag van 10.00 uur tot 17:00 uur

Wilt u ook aanwezig zijn?

Dan nodigen we u van harte uit om onze stand D28 te bezoeken. Entree is gratis, echter dienen de bezoekers online te registreren via de website van de vakbeurs. U kunt zich hier aanmelden. Het worden drie mooie dagen, hopelijk zien we u daar!