Met doorschakelingen kunt u bepalen hoe een inkomend gesprek binnen uw VoIP centrale gedistribueerd wordt. Naast het doorschakelen naar collega’s kunt u ook door laten schakelen naar een mobiele telefoon of een ander externe nummer. Op deze manier zorgt u ervoor dat u optimaal bereikbaar bent voor de klant.

Belplan

Het organiseren van inkomende oproepen heet het Belplan. Dit kan ook worden ingesteld voor situaties bij aanwezigheid. Als iemand even niet op zijn plaats zit, kan diegene niet opnemen. U kunt er dan voor kiezen om het toestel door te laten schakelen naar een collega of naar een mobiele nummer. Zo mist u geen enkel telefoontje meer.

Tutorial doorschakelen

In deze tutorial laat Belcentrale zien hoe u uw Belplan kunt aanpassen.

Neem een kijkje op onze knowledge base

Heeft u liever tekst? Neem dan een kijkje op onze knowledge base. Hierin staan diverse artikelen over onder andere het control panel, administratie en facturen. We bieden hulp om kleine storingen op te lossen en we geven informatie over handelingen die u zelf op het gebied van administratie kan verrichten.

Cursus

Het instellen van uw Belplan is slecht één van de vele mogelijkheden van uw VoIP-centrale. Het is fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn om deze optimaal te benutten. Daarom hebben wij een VoIP-cursus ontwikkeld. In een ochtend leert u alles wat u moet weten en u gaat zelf ook aan de slag. We sluiten de ochtend af met een lekkere lunch. Deze cursus is kosteloos voor onze klanten. Maak een afspraak via de telefoon 088 – 333 444 6 (keuze 2) of stuur een mail naar cursus@belcentrale.nl.