Met Zakelijk Internet van Belcentrale weet u zeker dat uw internetverbinding goed geregeld is. Zakelijk Internet via Belcentrale is betrouwbaar, snel en betaalbaar. We leveren de snelste verbinding op uw locatie, zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. En dat allemaal voor een vast laag tarief.

Zakelijk xDSL van Belcentrale

We bieden stabiele, betrouwbare en geschikte xDSL verbindingen aan voor VoIP. Deze netwerken zijn uitvoerig getest met onze diensten en zijn aan te bevelen in combinatie met een VoIP centrale. Op dit moment biedt Belcentrale de volgende types xDSL verbindingen aan:

 • Zakelijk ADSL

  Met ADSL maakt u gebruik van internet via een telefoonlijn. ADSL verbindingen worden voornamelijk primair gebruikt voor de kleine bedrijven.

 • Zakelijk SDSL

  Haal net zo snel data binnen als versturen. Ideaal voor grafische bedrijven die veel met zware bestanden werken of bedrijven met meerdere vestigingen.

 • Zakelijk VDSL

  VDSL is de opvolgers van ADSL en bestaat uit oude koperkabels. Met VDSL internet kunt u gegevens sneller versturen en ontvangen.

 • Zakelijk glasvezel

  Maak gebruik van extreem snel zakelijk internet. We leveren op alle locaties concurrerende tarieven.

Waarom zakelijke internet van Belcentrale?

 • We leveren de snelste verbinding op uw locatie
 • Betrouwbare en snelle zakelijk internetverbinding
 • Soepele overstap waarbij u gegarandeerd online blijft
 • Onze monteurs zorgen voor volledige installatie

Wat kan ik nog meer met zakelijk internet?

Met oog op de toekomst leveren we graag diensten die over een internetverbinding gaan. U kunt veilig faxen via de cloud met Fax over IP. Hiermee kunt u faxen versturen en ontvangen per e-mail. Daarnaast heeft u geen analoge lijn meer nodig voor pin-transacties. Met Pin over IP heeft u de oplossing voor de toekomst in huis. Beveilig uw personeel, goederen en gegevens met een toekomstbestendige anti-inbraak alarmsysteem. Met onze dienst Alarm over IP kunt u op afstand een oogje in het zeil houden.

Binnen 24 uur een antwoord op uw vraag

Heeft u meer informatie nodig of heeft u vragen over onze internetdiensten? Bel ons op 088 333 4446 of stuur een e-mail naar support@belcentrale.nl. We zijn ook te bereiken via Twitter & Facebook.