Telecomprovider Belcentrale werkt sinds 1 januari 2019 samen met aanbieder van pinautomaten SEPAY.  Met deze samenwerking verstevigt Belcentrale haar positie als prijsvechter in de markt van telefonie.

Klanten van Belcentrale kunnen tegen een scherpe prijs een pakket aanschaffen. De keuze bestaat uit drie pakketten: vast, mobiel en mini. Alle pinautomaten van SEPAY voldoen aan alle veiligheidseisen van de Europese betaalautoriteiten. Hierdoor zijn alle klanten van Belcentrale klaar voor de toekomst.

Coert Coomans, directeur van Belcentrale, is zeer verheugd met de samenwerking: “SEPAY is een grote leverancier van pinautomaten en elektronische betaaldiensten in Nederland. Het bedrijf biedt de goedkoopste pinautomaten aan en hierdoor zijn onze klanten veel voordeliger uit. We verwachten een langdurige samenwerking aan te gaan.”

“We passen bij elkaar” vertelt Karim Bourjila, directeur telecom. “Belcentrale en SEPAY leveren beiden kwaliteit tegen scherpe tarieven. De pinoplossingen die wij samen aan ondernemingen kunnen bieden zorgen voor een kostenverlaging voor onze klanten. We streven altijd naar het beste van het beste en we zijn zeer verheugd over onze samenwerking met SEPAY.”

Over SEPAY

SEPAY is één van de grootste onafhankelijke aanbieder van pinautomaten en elektronische betaaldiensten. Het bedrijf bestaat sinds 2005 en in 2011 werd SEPAY door De Nederlandsche Bank gecertificeerd als betaalinstelling. Inmiddels verzorgt de onderneming in Nederland voor meer dan 16.000 klanten het betalingsverkeer.

Over Belcentrale

Belcentrale is een op en top Rotterdamse ICT & VoIP leverancier voor het MKB. Anders dan grote telecompartijen biedt Belcentrale altijd een persoonlijke benadering en betere on-site service. Loyaliteit wordt beloond met grote kortingen op installatie, onderhoud en hardware. Met meer dan 35.000 klanten is Belcentrale een gevestigde naam in de zakelijke markt voor telefonie en internet.

Bent u geïnteresseerd in onze Pin over IP diensten? Bezoek onze pagina met Pin over IP pakketten en kies wat het beste bij u past. Tevens kunt u informatie opvragen of bellen naar 088 – 333 444 6.