Vandaag hebben we een nieuwe tutorial over het gebruik van uw voicemail klaarstaan. U leert hoe u via online omgeving Mijn Belcentrale een voicemail kunt afluisteren. Om uw voicemail af te luisteren logt u in, klikt u bovenaan op ‘Centrale’, scrolt u naar beneden en vervolgens ziet u het kopje ‘Voicemails’.

Control panel

Uw persoonlijke control panel heet ‘Mijn Belcentrale’. Hier kunt u wijzigingen aanbrengen in uw telefonie instellingen, doorschakelingen beheren, voicemail afluisteren en veel meer. Meer informatie over de mogelijkheden zoals het instellen van een wachtrij of keuzemenu, kunt u vinden op onze knowledge base.

Tutorial voicemail

In deze tutorial laat Belcentrale zien hoe u uw voicemailberichten kunt beluisteren, downloaden of verwijderen.

Tutorial: voicemail afluisteren

Knowledge base

Heeft u geen behoefte aan een video, dan hebben we nog altijd artikelen klaarstaan op onze knowledge base. Hier kunt u uitleg vinden over het gebruik van telefoons, het control panel, administratie en meer. We bieden hulp om kleine storingen op te lossen en we geven informatie over administratieve handelingen die u zelf kunt uitvoeren.

Hoe gebruik ik mijn voicemail?

Op onze uitgebreide kennisbank staat er ook een artikel over het gebruik van uw voicemail. We geven in het artikel meer informatie over u uw voicemail kunt instellen via het control panel of de telefoon. Er staat ook informatie over hoe u uw voicemail kunt beluisteren via één van uw toestellen en hoe u een wachtwoord kunt wijzigen.

Gratis VoIP cursus

De mogelijkheden met VoIP zijn eindeloos. Het is fijn om te weten wat er zoal mogelijk is zodat u deze mogelijkheden optimaal te benutten. Daarom hebben we een VoIP-cursus ontwikkeld. U leert alles wat u moet weten in een ochtend. De cursus wordt met een heerlijke lunch afgesloten. We bieden deze cursus kosteloos aan voor onze klanten. Maak een afspraak via de telefoon 088 – 333 444 6 (keuze 2) of stuur een mail naar cursus@belcentrale.nl.