Onbeperkt bellen met Belcentrale. We leveren een professionele telefonie oplossing tegen een scherpe prijs. Met zakelijk bellen van Belcentrale kunt u met een gratis toestel onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele telefoonnummers van Nederland.

Standaard functionaliteiten

We leveren professionele oplossingen en we zijn van mening dat de onderstaande functionaliteiten standaard bij een pakket moeten horen.

→ Faxen via e-mail
→ Voicemail
→ Keuzemenu
→ Conferentie bellen
→ Wachtrij
→ Centraal telefoonboek

Vast-mobiel integreren

Heeft u een kleine organisatie of werkt u voornamelijk buiten de deur? Dan is het lastig om de vaste telefoon op de zaak op te nemen. Belcentrale biedt een mooie oplossing: vast-mobiel integreren. Zo loopt u nooit belangrijke telefoontjes mis en blijft u optimaal bereikbaar. U heeft alle functionaliteiten van een telefooncentrale. Zo wordt zakelijk bellen nóg eenvoudiger.

Snelle zakelijke internetverbinding

Betrouwbare en een snelle internetverbinding? Bij Belcentrale weet u zeker dat uw internetverbinding goed geregeld is. Ons netwerk wordt gebruikt en gewaardeerd door veel klanten. We leveren de snelste verbinding op locatie, zonder dat u een vinger hoeft uit te steken. En dat allemaal voor een vast laag tarief. Zakelijk internet van Belcentrale. Altijd goed geregeld.

De toekomst van zakelijk bellen

Per 1 september 2019 wordt ISDN volledig vervangen door bellen via internet, beter bekend als VoIP. ISDN is sterk verouderd en steeds meer mensen maken gebruik van VoIP-diensten. Met VoIP ervaart u betere belkwaliteit en meer communicatiemogelijkheden. Tevens kunt u zelf functionaliteiten instellen zoals een wachtrij en een keuzemenu.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van zakelijk bellen en internet? Neem dan contact op via 088 333 444 6 of via onze social media kanalen Twitter en Facebook. We zijn aanwezig op maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:30 uur en op vrijdag van 9:00 tot 16:30 uur.