Belcentrale heeft weer een nieuwe tutorial over uw nummerweergave voor u klaarstaan. U leert hoe u via online omgeving Mijn Belcentrale uw nummerweergave kunt aanpassen. Om uw caller ID aan te passen, logt u eerst in. Vervolgens klikt u bovenaan in het menu op ‘Centrale’, scrolt u naar beneden en u ziet het kopje ‘Extensies’ staan.

Uw persoonlijke control panel

Bij ‘Mijn Belcentrale’ kunt u onder andere wijzigingen aanbrengen in uw telefonie instellingen, doorschakelingen beheren en uw voicemail beluisteren. Daarnaast heeft u alle informatie zoals facturen, belplan en producten overzichtelijk bij elkaar en kunt u dit ook beheren.

Tutorial –
Nummerweergave

In deze tutorial laat Belcentrale zien hoe u uw nummerweergave kunt aanpassen zodat u bijvoorbeeld anoniem uit kunt bellen.

Knowledge base

Heeft u meer informatie nodig over het gebruik van telefoons, administratieve handelingen of heeft u hulp nodig bij het oplossingen van kleine storingen? Dan kunt u onze uitgebreide kennisbank bekijken. In deze uitgebreide kennisbank staan diverse artikelen met uitleg. We geven antwoord op veel gestelde vragen zoals ‘waarom is mijn eerste factuur zo hoog’ en ‘kan ik mijn telefoonnummer behouden als ik overstap naar Belcentrale’.

Inloopochtend voor klanten

Mocht u behoefte hebben aan persoonlijk contact, onze professionals staan voor u klaar tijdens de inloopochtend op elke donderdag van 9 tot 12 uur. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Westblaak 100, naast het restaurant Shabu Shabu.

Gratis VoIP-cursus

Elke maand wordt er een gratis VoIP cursus voor de klanten van Belcentrale georganiseerd. Omdat de mogelijkheden met VoIP eindeloos zijn, is het fijn om te weten wat er zoal mogelijk is. Daarom hebben we een VoIP-cursus ontwikkelend. Alles wat u moet weten, leert u in een ochtend. De cursus is van 10 tot 12 uur en het wordt met een heerlijke lunch afgesloten. Interesse? Maak een afspraak via de telefoon 088 – 333 444 6 (keuze 2) of stuur een mail naar cursus@belcentrale.nl.