Snelle internetverbindingen zijn vandaag de dag onmisbaar voor vrijwel alle bedrijven. Het gebruik van data neemt toe sinds de komst van het internet en glasvezel is geschikt om tot in de verre toekomst qua capaciteit te kunnen blijven doorgroeien. De mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel zijn eindeloos. Vooral de schaalbaarheid zorgt ervoor dat glasvezel een goede investering is voor de toekomst.

Snelheid van het licht

Glasvezel werkt met de hoogst mogelijke snelheid om data te versturen en het is een verbinding met de ‘snelheid van het licht’. Daarnaast is het netwerk ongevoelig voor storingen of vertragingen. Een glasvezelnetwerk kan moeiteloos grote hoeveelheden data aan. Daarnaast kunt u in een mum van tijd bestanden up- en downloaden. Glasvezel biedt de mogelijkheid om nieuwe diensten en apps te ontwikkelen.

Zoveel voordelen met Glasvezel van Belcentrale

  • Altijd voldoende bandbreedte voor alle internetdiensten
  • Een eigen internetlijn, u deelt uw verbinding niet met anderen
  • Gegarandeerd een stabiele internetsnelheid
  • Razendsnel werken in de cloud
  • Toekomstbestendige oplossing door schaalbaarheid

Razendsnel internet, nu en in de toekomst

De ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar snel op. Met Glasvezel van Belcentrale bent u klaar voor de toekomst. U bent altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid. Dit geldt voor zowel internet als bellen. U kunt meerdere diensten over één verbinding afnemen en u heeft voldoende capaciteit voor alle toekomstige ontwikkelingen. Met Zakelijk Glasvezel heeft u razendsnel internet, nu en in de toekomst.

Glasvezel aanbod in Rotterdam

Het aanbod van glasvezel kan per adres verschillen, omdat het netwerk nog niet overal is aangelegd. De voorbereiding voor de aanleg van glasvezel is in volle gang. Wilt u weten of uw adres al van glasvezel is voorzien? We voeren graag een postcode check uit voor u.

Neem snel contact op met onze specialisten

Het is lastig om alle informatie te verzamelen die van belang is om een beslissing te kunnen nemen. Belcentrale beschikt over een team van specialisten die u alles kan vertellen over glasvezel. We staan u graag te woord en helpen u bij het kiezen van de juiste oplossing. Bel 088 333 4446 of mail naar support@belcentrale.nl.