We hebben vandaag weer een nieuwe tutorial voor u klaarstaan. U leert hoe u een telefoonnummer kunt doorschakelen via uw Control Panel. Eerst logt u in ‘Mijn Belcentrale’. Vervolgens klikt u op ‘Centrale’, ziet u het kopje ‘Nummers’ staan en klik dan op ‘Belplan’.

Control Panel

Uw persoonlijke control panel heet ‘Mijn Belcentrale’. Hier kunt u zelf uw telefonie-oplossing beheren. Ook heeft u inzicht in uw facturen en gegevens. Regel alles zelf online via het control panel. Meer informatie nodig? Veel vragen die we krijgen over het Control Panel, hebben we gebundeld in onze knowledge base.  We geven antwoord op vragen over tijdsintervallen, doorschakelingen, voicemail, keuzemenu en veel meer.

Tutorial telefoonnummer doorschakelen

In deze tutorial laat Belcentrale zien hoe u een telefoonnummer kunt doorschakelen via uw Control Panel.

Knowledge base

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen. U kunt op onze knowledge base uitleg vinden over het gebruik van telefoons, het control panel, administratie en andere onderwerpen. Daarnaast bieden we hulp om zelf kleine storingen op te lossen.

Kosteloos een cursus volgen

We kunnen de verwarring begrijpen als u iets nieuws heeft. VoIP heeft veel mogelijkheden en het is fijn om te weten wat er zoal mogelijk is. Daarom hebben we een VoIP cursus ontwikkeld. In een ochtend leert u alles wat u moeten weten over VoIP. Het begint om 10:00 uur en het eindigt op 12:00 uur. Na intensief training met onze technisch adviseur, krijgt u ook na afloop een heerlijke lunch van ons. We bieden deze cursus kosteloos aan voor onze klanten. Maak een afspraak via de telefoon 088 – 333 444 6 (keuze 2) of schrijf u in via deze pagina.