We hebben weer een nieuwe tutorial voor u klaarstaan. U leert hoe u een voicemail in- of uit kunt schakelen. Eerst logt u in op uw persoonlijke control panel ‘Mijn Belcentrale’. Vervolgens klikt u op ‘Centrale’  en ziet u ‘Belplan’ staan.

Control Panel

U kunt zelf uw telefonie-oplossing beheren op uw persoonlijke control panel ‘Mijn Belcentrale’. Daarnaast heeft u inzicht in uw facturen en gegevens. U kunt zelf alles regelen via het control panel. Komt u er niet uit? Veel vragen die we krijgen over het Control Panel, hebben we gebundeld in onze knowledge base.

Tutorial voicemail in- en uitschakelen

Volg nu een cursus

Er wordt 1x per maand een cursus gegeven op ons kantoor door een technisch adviseur. VoIP heeft veel mogelijkheden en hier geven we graag uitleg over. U leert in een ochtend alles wat u moet weten over VoIP. De training begint om 10.00 uur en eindigt op 12:00 uur. U krijgt na afloop een heerlijke lunch aangeboden. Deze cursus is kosteloos voor onze klanten. Geïnteresseerd? Maak een afspraak via de telefoon 088 – 333 444 6 (keuze 2) of schrijf u in via deze pagina.