Op 4 en 5 april 2019 kunt u ons bezoeken op de beurs in Nijkerk. We vertellen u meer over onze IT diensten zoals telefonie en internet, maar ook over pin en alarm oplossingen. Daarnaast kunt u altijd vragen stellen aan onze specialisten.

Belcentrale dé ICT partner voor franchise!

Sinds 1999 bieden we IT diensten aan voor het MKB. Sinds kort zijn we gespecialiseerd in franchise oplossingen. Belcentrale levert een oplossing aan waarbij de behoeften van de franchisegever en franchisenemer worden vervuld zoals diverse IT diensten (telefonie en internet) maar ook maatwerk oplossingen zoals een Wi-Fi oplossing voor horeca ondernemers zodat alle klanten een goed bereik hebben.

Waarom u Onderneem ’t moet bezoeken

Alle kennis bij elkaar! In twee volle dagen kunt u van alles te weten komen over franchisen en samenwerkend ondernemer. Alle branches zijn vertegenwoordigd van retail tot dienstverlening en van mode tot zorg. Bekende namen zoals Subway, De Beren en Multivlaai zijn ook aanwezig. U kunt in een korte tijd persoonlijk kennis maken met diverse franchisegevers in een gezellige sfeer. Daarnaast kunt u op het Experienceplein letterlijk proeven van de formules en bijna alles is gratis! U kunt gratis de beurs bezoeken, parkeren en consumpties.

Programma

Er vinden doorlopend seminars plaats, gegeven door standhouders die u veel informatie geven over franchisen of specifieke franchiseformules. Tijdens de beurs komen ook diverse gastsprekers aan het woord. Stuk voor stuk beschikken zij over uitgebreide ervaring en kunt u altijd vragen stellen. Het programma wordt later bekend gemaakt.

Openingstijden

Donderdag 4 april 2019                 10:00 uur tot 16:00 uur
Vrijdag 5 april 2019                        10:00 uur tot 16:00 uur

Locatie

De Loods
Berencamperweg 12
3861 MC  Nijkerk

De Franchisebeurs wordt georganiseerd in één grote zaal in De Loods in Nijkerk. De locatie is centraal gelegen vlakbij de A28. U kunt daar gratis parkeren.

Geen tijd om de beurs te bezoeken?

Wenst u een afspraak voor een franchise oplossing maar heeft u geen tijd om de beurs te bezoeken? Maak dan nu een afspraak met Mike de Ruiter, onze channel manager. Bel naar 088 – 333 4446.