De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Belcentrale is een erkend leerbedrijf en dat is een titel waar we trots op zijn. Door studenten een interessante en uitdagende stage aan te bieden, leveren we een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Leerbedrijf
ICT werkbedrijf erkend leerbedrijf

Altijd persoonlijke begeleiding

Elke stagiaire krijgt een begeleider toegewezen. Een stagebegeleider heeft een belangrijke rol in het leven van de stagiair en dit nemen we heel serieus. Door reflectievragen te stellen tijdens de stageperiode, hopen we de stagiaire te prikkelen om zijn of haar handelen kritisch én van een afstand te bekijken. Dit doen we door regelmatig begeleidingsgesprekken te voeren.

Uitdagende opdrachten

Stagiaires krijgen altijd uitdagende opdrachten. We vinden het belangrijk om stagiaires uit te dagen. Dit zorgt voor mooie resultaten. Daarnaast krijgen stagiaires veel vrijheid om zelf wat te ondernemen. Ideeën zijn altijd welkom. Goed initiatief wordt altijd beloond bij Belcentrale. Daarnaast krijgt elke stagiaire een eigen afstudeeropdracht toegespitst op de opleiding.

Eén van onze samenwerkingspartners is Techniek college Rotterdam

Dit is een samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine. Techniek college Rotterdam is de grootste mbo-opleider voor technisch onderwijs in de regio Rijnmond. We werken samen met de opleidingen zoals ICT en Media- en Applicatie ontwikkeling.

Afstudeergesprek

Onze stagiaire Alex heeft onlangs een afstudeergesprek gehad met zijn docent en begeleider. Het gesprek ging goed en zijn persoonlijke begeleider was erg positief over Alex. Hij heeft veel praktijkervaring opgedaan en hij heeft veel geleerd in zijn periode bij Belcentrale.

Wat biedt Belcentrale?

Belcentrale is een jong bedrijf in hartje Rotterdam. Het is op loopafstand van metrostation Beurs en Eendrachtsplein. Alle stagiaires krijgen een royale stagevergoeding en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Alle stagiaires worden betrokken bij interne processen. Ook staan er altijd veel uitjes en borrels op de planning.