Wilt u een voicemail bericht uploaden maar  weet u niet hoe het moet? Of wilt u uw caller ID aanpassen? Belcentrale laat het zien met gloednieuwe tutorials op haar Youtube pagina. We vertellen onder andere hoe u een voicemail af kunt luisteren, extensie doorschakelen of IP adres kunt Whitelisten.

Onze supportafdeling krijgt veel vragen over de online omgeving van ‘Mijn Belcentrale’. Hier kunt u alle informatie van Belcentrale overzichtelijk bewaren: facturen, belplan, tickets en meer. Dit wordt ook wel het ‘Control Panel’ genoemd. Om het zo makkelijk mogelijk voor te maken, hebben we speciaal voor u tutorials gemaakt.

Klant van Belcentrale Security?

Neemt u producten af van onze zusterbedrijf Belcentrale Security? Dan kunt u ook terecht op de Youtube pagina van Belcentrale Security. We geven hier uitleg over het aanzetten van een Texecom alarm, het in- en uitschakelen van een Galaxy en meer.

Bekijk ook onze kennisbank

In deze uitgebreide kennisbank vindt u uitleg over het gebruik van telefoons, zowel ‘op papier’ als in video-tutorials. We bieden hulp om zelf kleine storingen op te lossen en we geven informatie over administratieve handelingen die u zelf kunt verrichten. U kunt onder andere artikelen over administratie, maar ook over het Control Panel vinden.

VoIP cursus

Per maand organiseren we een cursus op ons kantoor aan de Westblaak. U krijgt uitleg van een technisch adviseur over de vele mogelijkheden van VoIP. In een ochtend leert u alles wat u moet weten over VoIP. De training begint om 10.00 uur en eindigt op 12.00 uur. Na afloop krijgt u een heerlijke lunch aangeboden. Deze cursus is kosteloos voor onze klanten. Geïnteresseerd? Maak een afspraak via de telefoon 088 – 333 444 6 (keuze 2) of schrijf u in via deze pagina.