We hebben weer een tutorial voor u klaar staan. U leert hoe u een nummer kunt blokkeren via uw Control Panel. Log eerst in op ‘Mijn Belcentrale’, klik op ‘Centrale’ en vervolgens ziet u het kopje ‘nummers’ staan. Klik daarna op een extensie.

Mijn Belcentrale

Uw persoonlijke control panel ‘Mijn Belcentrale’. Hier kunt u zelf uw telefonie-oplossing beheren en heeft u inzicht in uw facturen en gegevens. Alles staat overzichtelijk zodat u gemakkelijk alles zelf online kunt regelen. Heeft u toch meer informatie nodig over een bepaalde onderwerp of over het Control Panel? Alle vragen die we krijgen, hebben we gebundeld in onze knowlegde base. We geven antwoord op vragen over facturen en betalingen, doorschakelingen, voicemail en meer.

Tutorial

Knowledge base

Antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u hier vinden. Op onze knowledge base staan diverse artikelen met uitleg over het gebruik van telefoons, control panel, administratie en andere onderwerpen. Daarnaast wordt er hulp aangeboden om zelf kleine storingen op te lossen.

VoIP heeft vele mogelijkheden

En daarom bieden we de mogelijkheid om gratis een cursus te volgen. Tijdens de cursus leert u alles wat u moet weten over VoIP. De cursus begint om 10 tot 12 uur en het eindigt met een heerlijke lunch. We bieden deze cursus kosteloos aan voor onze klanten. Maak een afspraak via de telefoon 088 – 333 444 6 (keuze 2) of schrijf u in via deze pagina.