Nog een paar dagen, dan is het zover: zondag 21 en maandag 22 april is het Pasen, de tijd van chocolade eitjes, paashazen en brunches met familie. Belcentrale geeft elk jaar een paascadeau aan haar medewerkers. Voor dit jaar is er een bestelling geplaatst voor alle 140 medewerkers van Belcentrale bij Jamin Lijnbaan Rotterdam, één van de gewaardeerde klanten van Belcentrale.

Op woensdag 17 april 2019 stonden de eigenaren van Jamin Lijnbaan op de stoep met 135 kilo aan chocola. De kratten en dozen waren rijkelijk gevuld met heerlijke paaseitjes waar de medewerkers en familie al tijden naar uit keken. Er zitten maar liefst 50 smaken in. Naast de gebruikelijke smaken, zijn er ook paaseitjes met tropische smaken te vinden met bijvoorbeeld kokos, ananas en mango. Voor ieder wat wils.

De Nederlandse zoetwarenwinkel Jamin en Belcentrale hebben een goede relatie met elkaar. Meerdere vestigingen van Jamin nemen internet, telefoniediensten en/of alarm af bij Belcentrale. Andersom denkt Belcentrale aan haar klanten. Het bedrijf haalt altijd bij haar klanten een cadeau voor haar medewerkers of leveranciers. Dit kunnen chocoladeletters van Jamin zijn, maar ook een flesje wijn van een slijterij dat aangesloten is bij Belcentrale.

Belcentrale en haar medewerkers willen het team van Jamin Lijnbaan hartelijk bedanken voor de tijd en lekkernijen.