We hebben weer een tutorial over voicemail voor u klaar staan. U leert hoe u een voicemailbericht kunt uploaden. Ga naar de website en log eerst in op ‘Mijn Belcentrale’, klik op ‘centrale’ en vervolgens ziet u het kopje ‘nummers’ staan. Klik op de extensie dat u wilt wijzigen.

Uw persoonlijke control panel

U kunt zelf uw telefoonzaken beheren in uw persoonlijke control panel ‘Mijn Belcentrale’. Hier heeft u inzicht in uw facturen en gegevens. De informatie staat overzichtelijk ingedeeld zodat u makkelijk alles zelf online kunt regelen. Heeft u toch meer informatie nodig over een bepaalde onderwerp of over het Control Panel? Onze knowlegde base biedt uitkomst. We geven antwoord op vragen over facturen en betalingen, doorschakelingen, voicemail en meer.

Alle antwoorden bij elkaar

In onze uitgebreide kennisbank vindt u uitleg over het gebruik van telefoons, zowel geschreven als in video-tutorials. Belcentrale biedt hulp om zelf kleine storingen en we geven informatie over administratieve handelingen die u zelf kunt verrichten. U kunt onder andere artikelen met antwoorden vinden over uw control panel, administratie, factuur en betalingen. Heeft u een vraag over uw internetverbinding of ondervindt u kwaliteitsproblemen? Ook dat kunt u vinden in onze kennisbank.

Tutorial voicemailbericht uploaden

Volg een gratis cursus

Een keer per maand organiseren we een kosteloze, korte en praktische cursus over VoIP telefonie bij ons kantoor aan de Westblaak in Rotterdam. U krijgt alles te horen over de vele mogelijkheden van VoIP. Deelnemers kunnen gezamenlijk oefenen met doorschakelen, gesprekken in de wacht zetten en meer. De cursus begint om 10 tot 12 uur en het eindigt met een heerlijke lunch. Maak een afspraak via de telefoon 088 – 333 444 6 (keuze 2) of schrijf u in via deze pagina.