Er staat weer een tutorial voor u klaar. U leert hoe u uw belplan kunt herstellen via uw persoonlijke control panel. Log eerst in op ‘Mijn Belcentrale’, klik op ‘Centrale’ en vervolgens ziet u het kopje ‘nummers’ staan. Klik daarna op een extensie.

Mijn Belcentrale

Dit is uw persoonlijke control panel waar u zelf uw telefonie-oplossing kunt beheren. Ook heeft u inzicht in uw facturen en gegevens. Alles staat overzichtelijk zodat u gemakkelijk alles zelf online kunt regelen. Heeft u toch meer informatie nodig over een bepaald onderwerp? We hebben alle vragen die we krijgen gebundeld in onze knowledge base. We geven antwoord op vragen over facturen en betalingen, doorschakelingen, voicemail en meer.

Tutorial Uw belplan herstellen

Veelgestelde vragen

U kunt antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u hier vinden. Er staan veel artikelen met uitleg over het gebruik van telefoons, control panel, administratie en andere onderwerpen. Daarnaast willen we graag dat u optimaal gebruik maakt van onze producten en diensten. Daarom kunt u ook diverse gebruikershandleidingen downloaden.

De mogelijkheden zijn eindeloos

VoIP heeft vele mogelijkheden en daarom organiseren we een keer per maand een kosteloze en praktische cursus over VoIP telefonie bij ons kantoor aan de Westblaak in Rotterdam. Deelnemers kunnen gezamenlijk oefenen met doorschakelen, gesprekken in de wacht zetten en meer. De cursus begint om 10 tot 12 uur en het eindigt met een heerlijke lunch. Maak een afspraak via de telefoon 088 – 333 444 6 (keuze 2) of schrijf u in via deze pagina.