Speel jij graag de nieuwste versie van FIFA op de Playstation? Ga jij graag de stad in of wil jij een legendarische karaokeavond beleven? Of speel je liever een potje tafelvoetbal? Het kan allemaal als je stage loopt bij Belcentrale, in hartje Rotterdam. We hebben voor september drie stageplaatsen beschikbaar: eentje voor HRM, communicatie en voor vormgeving.

Stagiair(e) HRM

Met jouw mensenkennis kunnen we goede collega’s werven en selecteren. Het optimaliseren van processen en huidige systemen, dat is geen enkel probleem voor jou. Je weet wat aanpakken is en je bent een gemotiveerde derde-/vierdejaars MBO student in de richting van Human Resources Management.

Stagiair(e) Communicatie

Jij schrijft mooie stukken tekst. Niet alleen mooi maar ook een tikje commercieel. Je levert content voor de website maar ook voor onze folders. Content creëren voor onze social mediakanalen, dat is geen enkel probleem voor jou. Je weet wat er allemaal speelt op social media en je hebt een oog voor trends. Je weet wat aanpakken is en je zet nog eens de puntjes op de i’s en de d’s en t’s op de juiste plek.

Stagiair(e) AV

Ben jij een echte filmfanaat en ligt jouw passie bij het creëren van content? Neem jij graag uitdagende opdrachten aan en lever je werk af waar je trots op bent? Dan is dit iets voor jou. Je bent creatief en van veel markten thuis. Programma’s zoals Premiere Pro en After Effects ken je als je broekzak. Ervaring met een camera is een pré.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Leerzaam en uitdagend, dat zijn de woorden die een stageplaats bij Belcentrale omschrijven. Je kunt rekenen op een vaste begeleider en een stagevergoeding. We zitten in hartje Rotterdam waardoor je heerlijk naar de stad kunt, in de pauze of na werktijd. Er wordt regelmatig iets leuks georganiseerd, zoals de VriMiBo (vrijdagmiddag borrel) maar ook activiteiten zoals karten en Walibi Fright Night. En ja, ook legendarische karaokeavonden waar je lekker los kunt gaan.

Over Belcentrale

Belcentrale voorziet het MKB van praktische, kwalitatieve telefonie en ICT-oplossingen tegen concurrerende tarieven. Wij zijn flink in beweging. Van ‘alleen maar’ telecomleverancier, zetten we momenteel grote stappen om een full service ICT-leverancier voor het MKB te worden. Wil je een bijdrage leveren aan onze groei? Bij Belcentrale krijgen studenten de vrijheid en alle kansen om zich verder te ontwikkelen. Klinkt jou dat als muziek in de oren, reageer dan snel op een van deze vacatures.

Bekijk hier alle vacatures en stageplaatsen bij Belcentrale