Iedereen heeft een smartphone, er staat nog steeds een vaste computer en er zijn meerdere laptops, die gebruiken van Wi-Fi. En dan hebben we het nog niet gehad over tablets, een televisie in een wachtkamer, kantine of in een directiekamer. Anders gezegd: snelle internetverbindingen zijn onmisbaar voor vrijwel alle bedrijven. De normale gang van zaken vergt veel van een internetverbinding.

Daarom is het frustrerend dat het huidige koperen kabelnetwerk storingsgevoelig is. Maar ook het gebruik heeft invloed op de prestaties. Gebruiken steeds meer mensen uw internetverbinding? Dan gaat het ontvangen en versturen van data trager. Om nog maar niet te spreken van uw omgeving. Want ook dat heeft een negatief effect op het datatransport bij internet via koperen kabels. Maar het kan ook anders. Met Zakelijk Glasvezel van Belcentrale zijn uw frustraties omtrent een langzame internetverbinding voorbij.

Supersnel internet, nu en in de toekomst

Glasvezel wordt ook wel een verbinding met de ‘snelheid van het licht’ genoemd. Glasvezel werkt met de hoogst mogelijke snelheid om data te versturen en is ongevoelig voor storingen en vertragingen. Grote hoeveelheid data? Geen enkel probleem. Een glasvezelnetwerk kan moeiteloos grote hoeveelheden data aan. U kunt binnen enkele seconden bestanden up- en downloaden. Met Glasvezel heeft u een uiterst betrouwbare en stabiele verbinding in huis

Waarom kiezen voor glasvezel?

Dagelijks maken we volop gebruik van het internet en telecommunicatie. In de toekomst zal dit nog meer toenemen. Het is u vast ook opgevallen dat de technologische ontwikkelingen razendsnel elkaar opvolgen. Daarom is er altijd meer capaciteit en snelheid nodig. Er wordt continu gekeken naar de toekomst en Glasvezel biedt een goede uitkomst. Met Glasvezel van Belcentrale bent u klaar voor de toekomst.

Onze adviseurs staan u graag te woord

Heeft u vragen of opmerkingen? Of heeft u meer informatie nodig? We hebben een team van specialisten die u alles kan vertellen over glasvezel. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Neem contact op en bel naar 088 333 4446 of mail naar support@belcentrale.nl.