Belcentrale Security Systems maakt bekend per 1 juli 2019 verder te gaan onder een andere naam: RoSecure. Alles blijft hetzelfde, alleen de naam is gewijzigd.

De reden voor de naamswijziging

Sinds 2017 is Nabil Laghmiri als beveiligingstechnicus aanwezig bij Belcentrale Security en leidt het bedrijf. Hij licht toe: “Onze bedrijfsnaam wordt geassocieerd met een telecombedrijf terwijl wij ons puur richten op het beveiligen van bedrijven. Daarvoor zijn we ook opgericht, om innovatieve beveiligingsoplossingen aan de zakelijke markt te bieden.” Hij vervolgt: “We merkten al snel de groeimogelijkheden van Belcentrale Security op het gebied van bedrijfsbeveiliging. Inmiddels zijn onze diensten niet meer beperkt tot de klanten van Belcentrale en richten we ons op een bredere markt. Met de nieuwe positionering willen we duidelijk maken dat we werkzaam zijn in de beveiligingsbranche en daarom is er gekozen voor een nieuwe naam: RoSecure “

Samenwerking tussen Belcentrale en RoSecure

Karim Bourjila, directeur Telecom van Belcentrale, geeft aan: “Uiteraard blijven we intensief samenwerken en gaat er niets veranderen. Klanten van RoSecure kunnen eenvoudig en snel diensten afnemen van Belcentrale en andersom. We blijven ons ontwikkelen op het gebied van telefonie, internet, clouddiensten en meer.”