Overal en altijd toegang tot uw kassasysteem met een laptop, desktop, tablet of smartphone met internetverbinding. Van het beheren van de voorraad tot het bijhouden van klantrelaties, beheer alles binnen één geavanceerd systeem.

Dankzij mobiele kassasystemen gaat er een compleet nieuwe wereld open voor mensen de in de horeca of retail. U kunt op elk gewenst moment met een willekeurig apparaat hun bedrijf runnen. Hierdoor kunt u de klanten van dienst zijn en transacties verwerken, de rijen aan de kassa worden korter en klanten kun je sneller helpen. Ook bieden mobiele kassasystemen een tal van nieuwe mogelijkheden om uw producten te verkopen. Denk bijvoorbeeld aan pop-upstores, beurzen of festivals.

De voordelen van een mobiel kassasysteem

– Overal en altijd toegang tot uw kassasysteem
– Centraal voorraadbeheer
– Beheer alle transacties vanaf één plek
– Geavanceerde klantgegevens
– Makkelijk personeel inroosteren en managen
– Zeer gebruiksvriendelijk
– Goed inzicht in verkoopdata
– Overzichtelijke rapportage van real-time data

Onze partner Lightspeed

De moderne kassasystemen in de cloud worden geleverd door Lightspeed. Dit bedrijf ondersteunt al 14 jaar lang zelfstandige retailers en horecaondernemers met de tools en informatie die ze nodig hebben om hun bedrijf te runnen, onderhoud en uit te breiden. Samen met Lightspeed zorgen we een goede aansluiting van het cloud-gebaseerde kassasysteem bij ondernemers. Met onze persoonlijke service en de alles-in-een oplossing van Lightspeed bieden we een kwalitatieve oplossing aan voor het MKB.

Retail

Lightspeed Retail is een hoogwaardig kassa voor zowel de iPad als de Mac/PC. Met het geavanceerde kassasysteem bent u minder tijd kwijt aan het beheren van de voorraad en kunt u de kosten en uw niet-verkopende voorraad in de gaten houden. U hoeft niet meer te kijken of u nog voldoende voorraad heeft, u krijgt meldingen wanneer u nieuwe voorraad moet inkopen. U heeft een kassa dat alles bijhoudt, wat u maar nodig heeft. Met meer dan 40 rapportages kunt u voorraad en verkoop uit elke periode meten. Bekijk met één oogopslag de real-time cijfers van vandaag of van de vorige maand.

Restaurant

Lightspeed Restaurant is speciaal gemaakt voor restaurants en diverse horecaondernemingen. Hoewel het systeem cloud-gebaseerd is, het is ook offline beschikbaar. Met een volledig functionele offline-modus kunt u gewoon uw business runnen van begin tot einde, wanneer uw Wi-Fi uitvalt. Werkt tot 2 weken door met de offline modus! Zodra de verbinding weer werkt, wordt alle data gesynchroniseerd met de cloud. Bied altijd service aan ter plaatse, of uw klanten aan de tafel, bar of terras zitten. Wijs orders specifiek toe aan gasten of tafels, beheer afhaal- en bezorg bestellingen en splits of groepeer rekeningen. Het personeel kan overal en foutloos bestellingen opnemen, een snelle service bieden en bestellingen meteen doorsturen naar de bar of keken met het mobiele kassasysteem.

eCommerce

Lightspeed eCommerce is een veelzijdige oplossing voor bedrijven en ondernemers U heeft de volledige designvrijheid. Lightspeed heeft vele gratis en betaalde thema’s. Of u kunt een gepersonaliseerd design uitwerken, zodat u uw persoonlijke stijl kunt verwerken. Zonder installatie en met een paar klikken biedt u de metaalmethoden aan die u wil. Daarnaast is uw webwinkel geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in Google. U kunt ook eenvoudig specifieke functies toevoegen zoals een reviewtool of integraties met boekhoudprogramma’s. Lightspeed eCommerce helpt u efficiënter werken en biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor al uw klanten.

Interesse in de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Vul het contactformulier in en u krijgt de informatie toegestuurd. Heeft u liever een persoonlijk gesprek? Bel naar 088 333 4446. Onze specialisten geven graag meer informatie over de mogelijkheden. We zijn aanwezig op maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:30 uur en op vrijdag van 9:00 tot 16:30 uur.