Geen betere reclame dan mond-tot-mond reclame. Dat een tevreden klant de beste klant is, realiseren wij ons bij Belcentrale al te goed. Daarom geven we ook geen geld uit aan landelijke reclamecampagnes. Zo weten nieuwe klanten Belcentrale te vinden en profiteren bestaande klanten van voordelige tarieven.

Breng een nieuwe klant aan en ontvang 100 euro!

Bent u enthousiast over Belcentrale en raad u ons graag aan bij andere ondernemingen? Als u een nieuwe klant naar Belcentrale verwijst, dan stellen wij een zeer aantrekkelijke beloning in het vooruitzicht. Voor elke klant die u aanbrengt, betalen we 100 euro

Hoe werkt het?

Heel simpel. Raad ons aan bij vrienden en collega’s. Vervolgens geeft u online de gegevens door zodat onze medewerkers contact op kunnen nemen met het door u aangebrachte bedrijf. We doen ons werk en vervolgens krijgt u € 100 voor elke nieuwe klant die tekent bij ons.

Mocht u nog vragen hebben over het aanbrengen van nieuwe klanten, horen we dit graag. Bel naar 088 333 4446 of mail naar support@belcentrale.nl. We zijn bereikbaar op maandag tot donderdag om 09:00 uur tot 17:30 uur en vrijdag van 09:00 uur tot 16:30 uur.