Overal en altijd mobiel bereikbaar zijn op een vast telefoonnummer? Dat kan met de doorschakelservice van Belcentrale. Zo mist u geen belangrijke telefoongesprekken meer én het is ook mogelijk om een vast nummer naar meerdere 06-nummers door te schakelen.

Hoe werkt het?

Doorschakeling, hiermee schakelt u een gesprek door naar iemand anders. De meest gebruikte doorschakeling is naar de voicemail en mobiele telefoon. Bij afwezigheid kunt u alle binnenkomende telefoongesprekken direct doorschakelen naar iemand anders. Dit kan zowel naar interne als externe nummers.

Het toepassen van de doorschakelfunctie

Voor meerdere situaties kunt u de doorschakelfunctie toepassen. U kunt het direct in werking laten treden wanneer u gebeld wordt. Heel handig wanneer u niet in de buurt van uw vaste telefoon bent. Ook kan de functie toegepast worden wanneer de lijn bezet is of als het toestel dat gebeld wordt uitstaat. Ook is het mogelijk om de verbinding door te schakelen met enige vertraging. Hierdoor wordt het originele toestel wel bereikt, maar na enige seconden vindt de doorschakeling plaats naar een ander toestel.

Zakelijk en privé bereikbaar op uw mobiel

Dit kunt u allemaal zelf online regelen. U kunt bijvoorbeeld instellen dat inkomende oproepen op een werkdag na 17.00 uur doorgeschakeld worden naar voicemail. Bijzondere openingstijden tijdens feestdagen kunt u ook in uw control panel ‘Mijn Belcentrale’ instellen. Daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden zoals keuzemenu’s, wachtrijen, rapportages van de gesprekken en aparte voicemails tijdens de feestdagen.

Komt u er niet helemaal uit?

Dat is geen enkel probleem. Bel met 088 333 444 6 (keuze 2) of stuur een mail naar support@belcentrale.nl. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. We zijn bereikbaar van maandag tot donderdag om 09:00 uur tot 17.30 uur. Op vrijdag kunt u ons bellen van 09:00 uur tot 16.30 uur. Daarnaast organiseren we elke donderdagochtend een inloopochtend. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Westblaak 100 te Rotterdam.