Belcentrale opereert landelijk waardoor monteurs overal in Nederland komen. Van rustieke dorpjes tot drukke steden. De monteurs van Belcentrale zijn elke dag op pad om diensten van te kunnen leveren. Naast kwaliteit en persoonlijke service, wordt er altijd voor gezorgd dat klanten zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden

Belcentrale onderweg

Om klanten een indruk te geven van de werkzaamheden en het klantenbestand, wordt er elke dag een kort verhaaltje geplaatst op onze rubriek: ‘Belcentrale Onderweg’. Hierin wordt verteld waar de monteurs geweest zijn, informatie over het bedrijf en een beschrijving van de werkzaamheden. Er worden foto’s toegevoegd van het bedrijf, het personeel van het desbetreffende bedrijf of van de monteur.

Persoonlijke service

Belcentrale bestaat sinds 2006 en aan de kernwaarden van het bedrijf is in al die jaren niets veranderd, benadrukt Soufiane Achraa, Sales Manager van Belcentrale. “Persoonlijke aandacht en service, daar staan we voor. We bieden altijd een persoonlijke benadering en betere service op locatie. Alles wordt snel en netjes geïnstalleerd. Er wordt gekeken of alle apparaten naar behoren werken en onze monteurs kijken naar wanneer de producten worden vervangen. Bij vragen krijgen onze klanten goed en duidelijk antwoord. Onze monteurs gaan pas weg wanneer alles duidelijk en naar wens is.”

Passend advies

“We kijken altijd naar de specifieke wensen en situatie van de zakelijke klant. Daaruit vloeit een passend advies, bijvoorbeeld over het plaatsen van Wi-Fi versterkers, telefonie of over diverse clouddiensten”, zegt Soufiane Achraa. “Onze monteurs zijn bekend met de oudere en nieuwste technieken, waardoor onze klanten worden voorzien van passend advies afgestemd op de persoonlijke situatie.”

Uitgebreid klantenbestand

“We hebben door de jaren heen een uitgebreid klantenbestand, verspreid over heel Nederland, opgebouwd”, vertelt Achraa. “Het klantenbestand is zeer divers. We werken onder andere voor grote franchiseketens zoals úwTopslijter, Hubo en MultiVlaai maar we kunnen ook diverse garagebedrijven, horecaondernemingen en kledingzaken tot onze klantenbestand rekenen. En hier zijn we erg trots op.”