Lightspeed, leverancier van kassa- en webwinkelsoftware, organiseerde op dinsdag 8 oktober tot donderdag 10 oktober 2019 een evenement voor haar partners in De Hallen Studios te Amsterdam. Vanuit de hele wereld waren er partners van Lightspeed aanwezig. Het volledige salesteam van Belcentrale was er ook bij.

Het evenement werd drukbezocht. De nadruk lag op voornamelijk op ontwikkelingen van afgelopen periode en in de toekomst. Er werden een aantal seminars gegeven waarin uitgelegd werd waar de kansen lagen voor Lightspeed in deze. Soufiane Achraa, salesmanager van Belcentrale: “We hoorden een aantal succesverhalen en de gastsprekers spraken over innovatie. Het was zeer informatief en interessant om te horen”.

In de middag werd er een workshop marketing georganiseerd. Vervolgens deed iedereen mee met teambuilding. “Iedereen heeft veel opgestoken van de hele dag. Er waren veel leuke en leerzame activiteiten georganiseerd. We voelen ons nog meer verbonden met het product en het is wederom bewezen dat het waarde toevoegt aan de klanten die wij bedienen, aldus Soufiane. Natuurlijk werd de creatieve middag afgesloten met een gezellig borrel.