Franchise is een prachtige vorm van ondernemen maar u heeft als ondernemer veel aan uw hoofd. Er valt genoeg te regelen en soms ziet u dan door de bomen het bos niet meer. Wat is er dan makkelijker dan één partij waar u al uw ICT-gerelateerde vragen kunt neerleggen? Belcentrale denkt graag met u mee.

Zaken zoals telefonie, internet, alarm, pin en virusbescherming, we kunnen het allemaal leveren. Onze ervaren monteurs installeren de nieuwste toestellen waardoor u bellen en gebeld kunt worden. Internet is ook geen probleem. We zorgen ervoor dat u de snelste verbinding op uw locatie heeft, zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. Ook leveren we pinoplossingen van Sepay en bieden we een scherp tarief aan.

Naast telefonie, internet, alarm en pin is het ook verstandig om een goed werkend alarmsysteem te hebben. Onze alarmsystemen worden bedraad of draadloos geleverd door BORG-gecertificeerde beveiligingsbedrijf RoSecure. Office 365 is een must voor efficiënt werken in de cloud. Met de toepassingen van Office 365 heeft u overal en altijd toegang tot uw bestanden. En werkt u makkelijk samen aan projecten, bestanden en presentaties.

Uw onderneming runnen met het alles-in-een kassasysteem? Dat kan! Belcentrale levert een cloud-gebaseerde kassasysteem van Lightspeed. Van personeel tot klantrelaties en van voorraadbeheer tot rapporten, beheer alles binnen één geavanceerd systeem. Perfect voor retail- en horecaondernemingen. En we bieden een complete webshop aan! Met Lightspeed eCommerce kunt u eenvoudig een webwinkel opstarten. Betrouwbare hosting, onderhoud en telefonische ondersteuning zijn inbegrepen

Maak gebruik van het Belcentrale arrangement

Dit houdt in dat u begeleiding en advies krijgt bij start formule en opening van nieuwe vestigingen. U krijgt alles overzichtelijk op één factuur. Onze eigen technici kunnen binnen twee dagen aan de slag en zorgen voor een snelle installatie. Ook krijgt u een vast aanspreekpunt en voor iedere werkplek krijgt u het meest geschikte VoIP toestel gratis.

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op. Bel 088 333 4446 of mail naar support@belcentrale.nl. Maak een afspraak met Assie Licher, channel manager Retail & Franchise. Wij doen u graag een superscherp aanbod.