Vandaag laten we u kennismaken met Rick da Cruz. Rick is werkzaam als
accountmanager voor Belcentrale. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop van onze diensten en producten. Daarnaast zorgt Rick ervoor dat ons marktaandeel in ons regio uitgebreid wordt. Hij beheert zijn eigen klantportfolio en breidt dit ook zelfstandig uit. Verder heeft hij een auto, telefoon en laptop van Belcentrale tot zijn beschikking.

Over Rick

Mijn naam is Rick en ik ben 24 jaar jong. Ik ben geboren in Den Haag en daar woon ik nog met veel plezier. Den Haag is echt mijn stad en voor geen goud krijgt iemand mij hier weg. Ik werk in Rotterdam en dat is ook een toffe stad. Sinds april 2019 ben ik werkzaam bij Belcentrale en tot nu toe bevalt het mij heel goed.

Werken bij Belcentrale

Wat ik zo leuk vind aan mijn functie als accountmanager en het werken bij Belcentrale is dat ik veel verschillende mensen ontmoet. Daarbij kan ik ook mensen blij maken met onze diensten. Je werkt ook zelfstandig en daar houd ik ook wel van. Maar het belangrijkste is dat de klant uiteindelijk tevreden is. Dat telt natuurlijk altijd!

Na het werk

Dan trek ik mijn nette kleding uit en doe ik een trainingspak aan. Ik sport namelijk elke dag en dat doe ik met veel plezier. Daarnaast doe ik aan voetbal. Elke zaterdag spendeer ik mijn tijd aan voetbal. Dan speel ik altijd een wedstrijdje en vervolgens gaan mijn dansschoentjes aan. Je kunt mij dan ook altijd vinden in de stad.

Wat beteken jij voor de klant of de mensen waarmee je samenwerkt?

Voor de klant ben ik een aanspreekpunt die mij ten alle tijde vragen en/of
opmerkingen kunnen geven. Ik ben altijd bereikbaar en als er problemen zijn, probeer ik deze zo snel mogelijk op te lossen. Voor de mensen waarmee ik samenwerk… Ja, dat vind ik toch lastig te omschrijven wat collega’s van mij vinden. In ieder geval vind ik het team heel leuk en ga ik elke dag met plezier naar klanten of kantoor.