Anko Piping is gespecialiseerd in levering en installatie van pijpleidingen voor de scheepvaart en industrie. In 2003 werd de uitdaging aangegaan door twee jonge ondernemers om als zelfstandig bedrijf te beginnen. Eerst huurden ze een pand in Hardinxveld-Giessendam en vervolgens konden ze in 2009 verhuizen naar een mooi en nieuw gebouwd pand in Dordrecht. De twee ondernemers Anton Schreuders en Koos Boonstoppel hebben sindsdien een mooi klantenbestand opgebouwd en voorzien hun klanten van advies en een goede service.  

Een nieuwe deurintercom

Het bedrijf Anko Piping neemt telefonie af bij Belcentrale en beveiliging van RoSecure. Dimitri, een monteur van RoSecure, heeft voor het bedrijf een deurintercom van Fanvil geïnstalleerd. Met de deurintercom kunnen de twee ondernemers of werknemers de toegangscontrole van het bedrijfspand regelen. Het apparaat heeft één drukknop waarmee direct een spraakverbinding via VoIP wordt opgezet.

Geschikt voor binnen én buiten

De intercom van Fanvil is geschikt voor binnen en buiten. Binnen kunt u het bijvoorbeeld gebruiken om toegangscontrole bij specifieke afdelingen te regelen. Maar het is dus ook geschikt voor buitengebruik. De deurintercom is stof- en sproeiwaterdicht en is bestand tegen extreme temperaturen tussen – 40°C tot 70°. Tevens is de intercom vandaalbestendig en krijgt u een alarmmelding bij sabotage.

En er zijn nog meer mogelijkheden

Naast de intercom, kunt u ook uw toegangsdeuren en poortzien voorzien van lezers die met een bepaalde sleutel of tag moeten worden geactiveerd om de deur te openen. Er is ook de mogelijkheid om een pinpad te installeren waar mensen een pincode moeten intoetsen. Toegangscontrole kan ook gebruikt worden om aanwezigheid van uw personeel te registreren. Mogelijkheden genoeg met toegangscontrole.

Beveiliging en telefonie gecombineerd

Neem een totaalpakket af bij Belcentrale en RoSecure en geniet van veel voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld telefonie en internet afnemen bij Belcentrale en beveiligingsoplossingen zoals een (draadloos) alarmsysteem of camera’s bij RoSecure. Een persoonlijke service, korte lijnen en heldere afspraken, dat is waar wij voor staan. Alles onder één dak, eenvoudig en overzichtelijk.

Contact opnemen?

Onze klantenservice staat altijd paraat. Bel naar 088 333 4446 of mail naar support@belcentrale.nl. De telefonische helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur.