De meest gebruiksvriendelijke, op verkoop gefocuste app dat Lightspeed ooit heeft gemaakt, de Retail app versie 3.0. De app is ontworpen met de behoeftes van verkopers en managers in het achterhoofd. Belcentrale gelooft in de kracht van Lightspeed en we vertellen u graag meer over de vernieuwde app.

Daarom komt u de volgende updates tegen in de vernieuwde app:

  • Een nieuw, strak design
  • Een totale reorganisatie van de navigatie
  • Een ‘Sale in progress’ balk voor een soepelere overgang naar de navigatie
  • Een nieuw Profiel tabblad om uw dag goed te beginnen
  • Een Verkoop tabblad om snel zicht te krijgen op uw dagelijkse verkopen en verkoopgeschiedenis, en retouren snel te kunnen afhandelen
  • Een ‘What’s New’ pop up, die ervoor zorgt dat u altijd op de hoogte bent van de laatste updates

De nieuwe navigatie geeft de meest belangrijke acties weer

Door snel en simpel toegang te verstrekken tot de verschillende features van het systeem. Er worden drie tabbladen weergegeven. Alles wat u nodig heeft om uw dag te beginnen en verkopen te verwerken vindt u in het Profiel tabblad. In het Verkoop tabblad kunt u de dagelijkse informatie over uw verkopen terugvinden. Al het andere, denk hierbij aan voorraad en rapporten, is netjes weggestopt onder het Manager tabblad.

Het nieuw vormgegeven Profiel tabblad

Van verschillende klanten heeft Lightspeed te horen gekregen dat de oude app te veel stappen had in het opstart proces. Dit hebben ze veranderd en nu kunt u de dag sneller en makkelijke beginnen vanaf één scherm. Het nieuwe ontwerp zorgt ervoor dat u het volledige overzicht heeft en dat het duidelijk weergeeft wat er nog moet gebeuren voordat de kassa is geopend. Ook zorgt het ervoor dat werknemers makkelijk in- en uit kunnen checken, bevestigen of iemand op het juiste account is ingelogd, de juiste locatie en de juiste kassa.

Al uw verkopen in één gedetailleerd overzicht

Het duidelijke en gebruiksvriendelijke Verkoop tabblad brengt al uw verkopen samen in een overzicht. Heel handig, zo krijgt u namelijk snel toegang tot retours of geruilde artikelen. In dit tabblad kunt u filteren op winkel, kassa, of status van de verkoop, bonnen opnieuw uitprinten, en zien wie de klant was, welke medewerker hem heeft geholpen, en wat de overige details zijn van de verkoop. 

Maakt u gebruik van de oude versie? U kunt de app updaten in de AppStore. Of maakt u nog geen gebruik van de iPad app? Download de app! Het is gratis voor alle Lightspeed Retail gebruikers.

Heeft u interesse in een geavanceerd kassasysteem?

Bekijk dan ons aanbod op de website. Of bel met 088 333 444 6 (keuze 2) of stuur een mail naar support@belcentrale.nl. Onze vakkundige medewerkers geven graag meer informatie over de producten van Lightspeed. We zijn bereikbaar van maandag tot donderdag om 09:00 uur tot 17.30 uur. Op vrijdag kunt u ons bellen van 09:00 uur tot 16.30 uur.