Een extensie doorschakeling uitschakelen? Belcentrale laat het zien met een handig tutorial. Leer hoe u een doorschakeling kunt uitschakelen via uw persoonlijke control panel. Log eerst in op ‘Mijn Belcentrale’, klik op ‘Centrale’ en vervolgens ziet u het kopje ‘extensies’ staan. Klik daarna op een extensie.

Mijn Belcentrale

Uw persoonlijke control panel, dat wordt ook wel Mijn Belcentrale genoemd. Hier kunt u zelf uw telefonie-oplossing beheren. Ook heeft u inzicht in uw facturen en gegevens. Alles staat overzichtelijk zodat u gemakkelijk alles zelf online kunt regelen.

Tutorial ‘een extensie doorschakelen’

Knowledge base

Heeft u toch meer informatie nodig over een bepaald onderwerp? We hebben alle vragen die we krijgen gebundeld in onze knowledge base. U kunt antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u hier vinden. Er staan veel artikelen met uitleg over het gebruik van telefoons, control panel, administratie en andere onderwerpen. Ook willen we graag dat u optimaal gebruik maakt van onze producten en diensten. Daarom kunt u ook diverse gebruikershandleidingen downloaden.

VoIP heeft vele mogelijkheden

Daarom organiseren we een keer per maand een kosteloze en praktische cursus over VoIP telefonie bij ons kantoor aan de Westblaak in Rotterdam. Deelnemers kunnen gezamenlijk oefenen met doorschakelen, gesprekken in de wacht zetten en meer. De cursus begint om 10 tot 12 uur en het eindigt met een heerlijke lunch. Maak een afspraak via de telefoon 088 – 333 444 6 (keuze 2) of schrijf u in via deze pagina.

Heeft u toch liever persoonlijk contact?

Elke donderdagochtend organiseren we een inloopochtend van 9 tot 12 uur. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Westblaak 100 te Rotterdam.