In het dorpje Terwolde in Gelderland ligt Natascha Dump, een winkel gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte legerartikelen, schietsport- en outdoor artikelen. Hierbij kunt u denken aan artikelen zoals tenten, rugzakken, kleding, wandelschoenen, kruisbogen, slaapzakken en meer.

Mark, kun je kort wat vertellen over jouw winkel?

Natascha Dump is ooit begonnen in een kleine schuur met het verkopen van zendapparatuur en legerdump artikelen. De dumpwinkel is in 1974 opgericht door de ouders van de huidige eigenaar. Vanwege de snelle groei, zijn ze uiteindelijk in 1994 verhuisd naar de huidige locatie op de Twelloseweg 100. “Vanaf 2003 ben ik erbij gekomen met de intentie om de zaak van mijn ouders over te nemen. Sinds januari 2018 zijn mijn ouders niet meer werkzaam en doe ik het alleen. We verkopen nog steeds veel dump artikelen, maar er is heel wat bijgekomen zoals outdoor, beveiliging, messen en camping artikelen. En nog veel meer.”

Waarom hebben jullie gekozen voor Belcentrale?

Bij mijn vorige provider had ik geen frustraties. De producten en diensten waren goed. Alleen ik vond het wel wat te duur en ben ik op zoek gegaan naar wat goedkopere alternatieven. Vervolgens kwam ik Belcentrale tegen en ben ik overgestapt omdat het kostenbesparend is. Mijn internetsnelheid is aanzienlijk omhooggegaan en de verbinding is tot nu toe erg stabiel. Wat prettig is, omdat we constant het internet moeten gebruiken.

Ik zou zeker Belcentrale aanbevelen

Ik bespaar kosten op mijn abonnement bij Belcentrale ten opzichte van mijn oude provider. Ook krijg ik van jullie een gratis leen toestel, wat ik fijn vind. De monteur heeft echt de tijd genomen om alles uit te leggen en heeft zelfs gegevens van het oude telefoontoestel op de nieuwe gezet. Dat is echte service! Ik vond het een prettige en positieve ervaring. Tot nu toe ben ik tevreden maar bij het overstappen vind ik wel dat jullie meer duidelijkheid moeten geven over wanneer de daadwerkelijke overstap plaatsvindt.

Accountmanager Daan gaat hier nog wat verder op in

Iedereen krijgt een gratis leen toestel bij het afsluiten van een abonnement bij Belcentrale. Zo hoeft de klant zelf geen dure spullen aan te schaffen. De technische supportafdeling kent deze toestellen goed, dus kan de klant altijd rekenen op hulp bij problemen. Daarnaast krijgen onze medewerkers regelmatig een (opfris) cursus, zodat de kennis up-to-date blijft.
Het kan ook een keer gebeuren dat er een toestel kapot gaat. Gelukkig is het vervangen van een kapot toestel zo gebeurd waardoor de klant weinig ongemak ervaart.