Van maandag 13 tot donderdag 16 januari 2020 vindt de 64e editie van Horecava plaats in RAI Amsterdam. Hét trendsettende event voor buitenshuis eten, drinken en slapen. Klanten van Belcentrale mogen op uitnodiging van Belcentrale vier dagen gratis de beurs bezoeken.

Inspirerend en innovatief

Horecava is al meer dan 60 jaar hét inspirerende en innovatieve platform voor professionals in de foodservice industrie. U vindt een breed en compleet overzicht van services en trends uit de branche. Deze beurs is het trefpunt voor horeca professionals. De Horecava heeft verschillende paviljoens, met veel exposanten uit verschillende secties van horeca en catering. Alles wat u zoekt op het gebied van horeca en gastronomie vindt u hier. Volop inspiratie, innovatie, beleving en bekenden.

Persoonlijke ontmoetingen staan centraal

Vier dagen lang staat RAI Amsterdam bomvol met diverse foodservice partijen, innovatieve start-ups en interessante sprekers. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops, kennis- en inspiratiesessies. Laat u inspireren om de gast van morgen nog beter te bedienen en speel in op de laatste trends. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de 112.000 m2 beursvloer van Horecava. Een bezoek aan de Horecava is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen uit de horecabranche en contact te onderhouden of te leggen met leveranciers.

Wij zijn er ook bij (01.638)

Belcentrale is van de partij op deze grootste horecavakbeurs van Nederland. Graag vertellen wij u meer over onze handige horecapakket, speciaal voor de hardwerkende horecaondernemer. Elke dag bent u van harte welkom voor een kopje koffie. Onze accountmanagers zijn dagelijks aanwezig om u persoonlijk te ontmoeten en al uw ondernemersvragen te beantwoorden.

Ook erbij zijn op uitnodiging van Belcentrale?

Dat kan! Wij hebben gratis kaartjes tot onze beschikking. Laat het ons weten en wij sturen de kaartjes op. Mail naar horecava@belcentrale.nl. Zien we u daar?

Horecava 2020 l stand 01.638

Wanneer  : maandag 13 januari /m donderdag 16 januari 2020
Waar : RAI Amsterdam
Hoe laat : dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur