Van maandag 13 tot donderdag 16 januari 2020 vindt de 64e editie van Horecava plaats in RAI Amsterdam. Horecava is al meer dan 60 jaar hét inspirerende en innovatieve platform voor professionals in de foodservice industrie. Belcentrale is ook aanwezig op de beurs en wij introduceren dit jaar het Horeca Pakket voor horecaondernemers.

Het Horeca Pakket

Het Horeca Pakket is, vanzelfsprekend, speciaal ontwikkeld voor cafés, lunchrooms, cafetaria’s, restaurant en hotels. Hiermee spelen wij in op gemak en overzicht. U heeft namelijk alles onder één dak. Telefonie, internet, alarm, pin, hosting, noem het maar op. Wij bieden een all-in service en onderhoud door heel Nederland en een vast aanspreekpunt op onze support- en administratieafdeling. We verzorgen alles.

U kunt ons vinden bij stand 01.638

Belcentrale is op alle 4 de dagen aanwezig van 10.00 tot 18.00 uur op de beurs. Kom eens langs voor een gezellig, vrijblijvend gesprek en een kopje koffie. In een persoonlijk gesprek vertellen onze accountmanagers graag meer over het praktische horecapakket en de vele voordelen ervan. Onze accountmanagers geven antwoord op al uw vragen. Komt u ons gezellig bezoeken? Mocht u uitgebreide vragen en informatie willen, komen we natuurlijk ook graag bij ú langs. Neemt gerust contact op via 088-3334446, dan plannen we een afspraak in voor een bezoek van één van onze accountmanagers.

Horecava is inspirerend en innovatief

Horecava is het trefpunt voor horeca professionals waar persoonlijke ontmoetingen centraal staan. Vier dagen lang staat RAI Amsterdam bomvol met diverse foodservice partijen, innovatieve start-ups en interessante sprekers. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops, kennis- en inspiratiesessies. U vindt een breed en compleet overzicht van services en trends uit de branche. Alles wat u zoekt op het gebied van horeca en gastronomie vindt u hier.

Gratis kaarten voor onze klanten

Wilt u erbij zijn? Dat kan! Wij hebben gratis kaartjes tot onze beschikking. Stuur een mailtje naar horecava@belcentrale.nl en wij sturen de kaartjes op. Zien we u daar?

Horecava 2020 l stand 01.638

Wanneer             : maandag 13 januari /m donderdag 16 januari 2020      
Waar                    :
RAI Amsterdam
Hoe laat              :
dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur